Zakelijk

N.E.C. rijdt ook de komende jaren Toyota

N.E.C. rijdt ook de komende jaren Toyota
N.E.C. en Toyota Scholten hebben een handtekening gezet onder een nieuwe overeenkomst. De jarenlange samenwerking wordt met drie seizoenen verlengd. Toyota Scholten is sinds 2002 de exclusieve mobiliteitspartner van N.E.C. Zowel spelers als kantoormedewerkers rijden al 15 jaar Toyota.

Martijn Ruiter, Head of Sales N.E.C.: "We hebben enige maanden geleden diverse portefeuilles aanbesteed, waaronder ook ons wagenpark. Naast prijs, kwaliteit en service hebben wij duurzame relaties hoog in het vaandel staan. Toyota en N.E.C. hebben laten zien uitstekend bij elkaar te passen met een gedeelde visie op klanttevredenheid en duurzaamheid. We zijn dan ook enorm trots met deze nieuwe overeenkomst".

Bas Bögels, vestigingsmanager Toyota Scholten: "N.E.C. is voor ons een belangrijke partner en we hebben al een prachtige historie samen. We zijn er voor elkaar in voor- en tegenspoed. Het partnership zorgt voor een grote bekendheid in de regio en heeft veel aantrekkingskracht op ons bedrijf, zowel op de fan als de zakelijke klant. We kijken enorm uit naar een prachtig vervolg van onze samenwerking".

Foto (van links naar rechts): Martijn Ruiter (Head of Sales N.E.C.), Bas Bögels (Vestigingsmanager Toyota Scholten) en Ton van Lieshout (Lease Consultant, Toyota Financial Services)
Eredivisie Zondag 28 april 2024 Goffertstadion
N.E.C.
12:15
AZ

Stand Eredivisie
1 PSV 81
2 Feyenoord 72
3 FC Twente 60
4 AZ 55
5 Ajax 48
6 NEC 47
7 FC Utrecht 45
8 Go Ahead 42
9 Sparta R'dam 40
10 Heerenveen 36