Halve finale Oranje onder 19 woensdag om 15.00 uur

Algemeen,

Excelsior – N.E.C. Seizoen 2016-2017

Het Nederlands elftal voor spelers onder 19 jaar, met Ferdi Kadioglu, Jay-Roy Grot en Maarten Paes in de gelederen, speelt woensdag 12 juli om 15.00 uur de halve finale op het Europees kampioenschap voor spelers onder 19 jaar in Tbilisi (Georgië). De wedstrijd tegen Portugal wordt live uitgezonden op Eurosport 2.

Oranje bereikte de halve finale na winst op Duitsland, een nederlaag tegen Engeland en een gelijkspel tegen Bulgarije en eindigde als tweede in poule A.  Ferdi Kadioglu en Jay-Roy Grot kwamen in alle duels in actie. Tegenstander Portugal werd groepswinnaar in Poule A.

 

De andere halve finale gaat tussen Engeland en Tsjechië en begint om 18.00 uur. Ook die ontmoeting vindt plaats in de Georgische hoofdstad Tbilisi en wel in het Mikheil Meshki Stadion. Daar wordt zaterdag ook de finale (18.00 uur) gehouden. Het EK onder 19 krijgt in ieder geval een primeur, want geen van de vier halve finalisten won ooit het EK in deze leeftijdscategorie.

Overig nieuws

Sponsor afbeelding
  • Logo van GX Software
  • Logo van EnergieFlex
  • Logo van LEGEA
  • Logo van Hofmans at Home
  • Logo van Personato
  • Logo van Rabobank
  • Logo van Mise en Place
  • Logo van Voetbalshop
  • Logo van Toyota
  • Logo van Konings & Meeuwissen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief Goffertgeluiden Inschrijven