N.E.C. wint met 1-3 van VV Alverna

Geschreven door Judith Vermulst

VV Alverna – N.E.C. seizoen 2017-2018

Tijdens de derde oefenwedstrijd in de voorbereiding speelde N.E.C. tegen VV Alverna. De ploeg van Adrie Bogers won met 1-3 door doelpunten van Ragnar Oratmangoen (twee keer) en Mohamed Rayhi.

Bij N.E.C. ontbrak een redelijk aantal spelers. Maarten Paes, Ferdi Kadioglu en Jay-Roy Grot keerden eerder donderdagochtend terug van hun EK O19-avontuur in Georgië. Gregor Breinburg ontbrak omdat hij ruimte heeft gekregen van N.E.C. om met een nieuwe club te praten. Kevin Jansen, Sam Lundholm, Kévin Mayi en Segun Owobowale ontbraken vanwege blessures, Joris Delle omdat de keepers rouleerden.

N.E.C. opende in de 25ste minuut de score, althans zo dachten ze. Het doelpunt van Achahbar werd afgekeurd wegens buitenspel. Enkele minuten later was het toch raak: Ragnar Oratmangoen draaide mooi weg van zijn tegenstander en schoof de bal in de verre hoek. Na grote kansen voor Groeneveld en Achahbar (kopbal op de paal) verdubbelde Oratmangoen de score voor N.E.C. Zijn afstandsschot, dat nog even van richting werd veranderd, belandde in de netten.

Tweede helft

Na rust startte N.E.C. met negen nieuwe spelers waarvan vijf afkomstig uit de beloften. Net een minuut onderweg zorgde Mohamed Rayhi voor de 3-0 op het scorebord. Daarna verdween de lijn uit het spel van N.E.C. en kwam de ploeg nog wel tot enkele kansjes met Larsson, Rayhi en Ofosu, maar dat leidde niet tot uitbreiding van de score. VV Alverna scoorde wel; enkele minuten voor tijd belandde een hard schot vanaf de zestien meter in de kruising.

Aanstaande zaterdag 15 juli speelt N.E.C. tegen SC Heerenveen. De wedstrijd begint om 12.30 uur en wordt gespeeld bij VV Loenermark in Loenen.

Opstelling N.E.C. eerste helft: Smits, Joppen, Buwalda, Golla, Heinloth, Bikel, Oratmangoen, Groeneveld, Rayhi, Achahbar en Sleegers

Opstelling N.E.C. tweede helft: Van Duin, Hoogveld, Sturing, Potjes, Koesni, Den Heijer, Oratmangoen, Larsson, Ofosu, Bakker en Rayhi

Overig nieuws

Sponsor afbeelding
  • Logo van GX Software
  • Logo van EnergieFlex
  • Logo van LEGEA
  • Logo van Hofmans at Home
  • Logo van Personato
  • Logo van Rabobank
  • Logo van Mise en Place
  • Logo van Voetbalshop
  • Logo van Toyota
  • Logo van Konings & Meeuwissen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief Goffertgeluiden Inschrijven