Algemeen

Over 2 dagen is het zover: de N.E.C. Open Dag!

Over 2 dagen is het zover: de N.E.C. Open Dag!
Aankomende zondag staat weer de jaarlijkse N.E.C. Open Dag op het programma. In en rondom het Goffertstadion staan weer tal van activiteiten op het programma, voor jong én oud!

Rondleiding

Tussen 12.00 en 14.00 uur zullen we de deuren van het Goffertstadion voor je openen en kun je op plekken komen waar je nooit eerder kwam. Met een begeleidend boekje kom je onder andere in de kleedkamer van de N.E.C.-spelers! Als afsluiter van de rondleiding word je doorverwezen naar supportershome De Schup.

“De Stille Kracht van N.E.C.”

Hier wordt gedurende de hele dag namelijk de ingrijpende supportersfilm “De Stille Kracht van N.E.C.” vertoond. Deze film is tot stand gekomen uit een samenwerking van de Supportersvereniging N.E.C., N.E.C.-Doelbewust en het Besienderhuis Nijmegen en bevat aan de hand van filmmaker Martijn Schinkel een bijzonder filmisch portret van N.E.C.-supporter Wiebe en zijn vader. Een absolute must-see!

N.E.C. Doelbewust

Onze maatschappelijke stichting N.E.C. Doelbewust heeft daarnaast nog twee mooie momenten op de planning staan: de opening van de N.E.C. Postkast en Foot Darts.

Opening N.E.C. Postkast

Zo zal in de 4SeasonsOutdoor persruimte om 11.45 uur de N.E.C. Postkast officieel worden onthuld. Deze is later ook te aanschouwen tijdens de rondleiding, wanneer ook de persruimte wordt aangedaan. De N.E.C. Postkast is een initiatief vanuit N.E.C. Doelbewust en het Amalia Kinderziekenhuis en komt uiteindelijk in het Amalia Kinderziekenhuis te staan. De kinderen daar kunnen op deze manier per briefwisseling in contact komen met de spelers en staf van het eerste elftal. Zo laten zij in een postvakje een brief achter en zal de betreffende N.E.C.-speler hier weer op reageren.

Foot Darts

Daarnaast organiseert N.E.C. Doelbewust in samenwerking met Sportproductions het zogenaamde Foot Darts. Op het stadionplein kun je met dit spel leuke prijzen winnen, waaronder een gesigneerd N.E.C.-shirt. Deelname kost €2,- per keer. Van de opbrengst vloeit €1,- terug naar N.E.C. Doelbewust ten goede van het Speciaal Voetbal.

Ouwehands Dierenpark en EnergieFlex prominent aanwezig

Door middel van leuke activiteiten zijn ook onze hoofd- en rugsponsor Ouwehands Dierenpark en EnergieFlex aanwezig op de Open Dag. Ga ook hier langs om deel te nemen aan leuke spellen!

Verkoop thuisshirts 2017-2018 vertraagd

Zoals eerder aangekondigd zou vanaf de Open Dag zondag bovendien voor het eerst het nieuwe thuisshirt 2017-2018 te koop zijn. Door een vertraging van de zending zijn de shirts nog niet in Nijmegen gearriveerd. Wel is er in samenwerking met Voetbalshop.nl een alternatief bedacht: aan de hand van een invulformulier kun je je bij de Voetbalshop-kraam inschrijven voor het nieuwe thuisshirt 2017-2018. Dit is vanzelfsprekend vanaf 12.00 uur mogelijk, maar kom je na de spelerspresentatie tussen 13.30 en 15.00 uur? Dan kun je hier met jouw N.E.C.-held op de foto in een heus televisiestudiodecor, waar je met een polaroid camera op de foto gezet zult worden voor een officiële sponsorwand. De foto die hier wordt geschoten, krijg je direct mee!

Alleen met PIN betalen bij Voetbalshop

Vergeet zondag naast goede zin vooral je pinpas niet, want bij de Voetbalshop-kraam is het tijdens de Open Dag enkel mogelijk om met PIN te betalen.

Spelerspresentatie

Vanaf 13.00 uur zal bij het hoofdpodium voor het Goffertstadion de spelerspresentatie plaatsvinden. Op deze plek zal bovendien de nieuwe spelersbus te bewonderen zijn.

John de Bever

Op het hoofdpodium zal om 14.00 uur John de Bever zijn opwachting maken. Zijn optreden is mede mogelijk gemaakt door de Supportersvereniging N.E.C.

Algemene info

De parkeermogelijkheden zijn zeer beperkt, dus bezoek de Open Dag vooral met de fiets of te voet. Zoals bekend zijn supporters met een lokaal of landelijk stadionverbod niet welkom op de Open Dag. Op het Goffert Hospitality-plein staan diverse eet- en drinkstands. Hier is het zowel mogelijk met pin als contant te betalen. Bijpinnen is daar echter niet mogelijk.

Verkoop seizoenkaarten

Zoals gebruikelijk zal op de Open Dag ook verkoop van seizoenkaarten plaatsvinden. Dit gebeurt bij de receptie in het Goffertstadion. Daar staan onze medewerkers voor je klaar om je van een seizoenkaart te voorzien, want jij staat komend seizoen toch ook iedere twee weken achter onze mannen?

N.E.C. Juniors jubileum-plein

Onze kidsclub bestaat 15 jaar! Daarom is er groot feest op de Open Dag voor de jonge supporters. Rondom het stadion staan er weer diverse spellen en attracties. Wat te denken van een zweefmolen en een echte stormbaan. Ook is het mogelijk om zelf popcorn te maken of een suikerspin te draaien.

Freestylers en het Zoenteam van het Ronald McDonald Huis

Over het terrein lopen ook gedurende de Open Dag freestylers, die hun kunsten met de bal aan je vertonen. Je kunt ook een Zoenteam tegenkomen van het Ronald McDonald Huis, één van de goede doelen die onze maatschappelijke stichting N.E.C. Doelbewust steunt. Met een donatie draag je bij aan een zoen voor een ziek kind en het gezin, die het hard nodig hebben.

Team Leiwa - Good Old N.E.C. (LET OP: AANVANG VERVROEGD)

Als toetje op de Open Dag staat het duel tussen Team Leiwa en Good Old N.E.C. op het programma, waarmee Jeffrey Leiwakabessy afscheid zal nemen als actief voetballer. De wedstrijd begint om 15.45 uur en om de wedstrijd bij te wonen betaal je €5,- (kinderen €2,50). Een deel van de opbrengst van de kaartverkoop komt ten goede aan de Voetbalacademie, zoals door Leiwa zelf gekozen.

Bestel kaarten

Kom zondag allen, want het beloofd weer een historisch mooie dag te worden!
Eredivisie Zaterdag 30 maart 2024 Goffertstadion
N.E.C.
16:30
PSV

Stand Eredivisie
1 PSV 72
2 Feyenoord 62
3 FC Twente 53
4 AZ 49
5 Ajax 41
6 NEC 39
7 Go Ahead 37
8 FC Utrecht 36
9 Fortuna Sit. 34
10 Sparta R'dam 31