Juniors

N.E.C. voetbaldagen in oktober en mei

N.E.C. voetbaldagen in oktober en mei
In de weekenden van 18-19-20 oktober 2017 en 2-3-4 mei 2018 staan in en rondom het Goffertstadion de N.E.C. voetbaldagen weer op het programma. Droom jij er ook van om te leven als een profvoetballer? Grijp dan nu je kans!

Ervaren trainers, waaronder ook oud N.E.C.-spelers, gaan aan de slag om van jou een nóg betere voetballer te maken. Wie weet word je wel gescout door N.E.C.!

De N.E.C. voetbaldagen zijn voor jongens en meisjes en voor elk niveau. Ben je nog 5 jaar, maar word je dit jaar 6? Dan mag je aan de voetbaldagen van oktober al meedoen! Ben je in 2012 geboren? Dan ben je van harte welkom op de voetbaldagen in mei 2018. We hebben wel maar een beperkt aantal plaatsen, dus wees er op tijd bij.

Iedere deelnemer krijgt een N.E.C.-kledingpakket, bestaande uit; shirtje, broekje en sokken. Daarnaast zorgen wij tijdens de dagen voor een heerlijke lunch en tussendoor voldoende gezonde snacks en drinken. Daarnaast krijgt elke deelnemer ook nog een gratis wedstrijdkaart voor een wedstrijd die na de voetbaldagen wordt gespeeld. Familie kan tegen een gereduceerd tarief kaarten bijbestellen voor dat nader te bepalen duel.

Wat zit in het programma?



  • Leven als een prof van 9u tot 16u (kinderen kunnen tot 17u bij ons blijven);


  • Trainingen door professionele trainers;


  • Trainen met spelers van N.E.C.;


  • Rondleiding door stadion van N.E.C.;


  • Persconferentie met N.E.C.-speler(s) en/of trainer;


  • De N.E.C.-voetbalquiz;


  • Leuke voetbalspelletjes;


  • Training bekijken van het echte N.E.C.;


  • Bezoek thuiswedstrijd N.E.C.;


  • En nog veel meer N.E.C.-plezier!




De N.E.C. voetbaldagen vinden in beide gevallen plaats op woensdag, donderdag en de vrijdag. Het is mogelijk om je voor één, twee of drie dagen in te schrijven. De kosten voor de voetbaldagen vind je in het schema onderaan dit bericht.

De kosten voor de voetbaldagen bedragen:

1 dag €59,-
2 dagen €109,-
3 dagen €144,-


We willen je graag vragen het daarbij behorende bedrag over te maken naar rekeningnummer NL38RABO0119411997 onder vermelding van ‘N.E.C. voetbaldagen – naam deelnemer – de maand - de dagen waarop je komt‘. Bijvoorbeeld: "N.E.C. voebaldagen - Ferdi Kadioglu - mei - donderdag + vrijdag".

Wil jij leven als een profvoetballer van N.E.C.? Schrijf je dan snel in!

[gravityform id="9" title="true" description="true"]
KNVB Beker Zondag 21 april 2024 Feijenoord Stadion 'De Kuip'
Feyenoord
18:00
N.E.C.

Stand Eredivisie
1 PSV 81
2 Feyenoord 72
3 FC Twente 60
4 AZ 55
5 Ajax 48
6 NEC 47
7 FC Utrecht 45
8 Go Ahead 42
9 Sparta R'dam 40
10 Heerenveen 36