Sjoerd Jan de Vries treedt toe tot StAk

Algemeen,

Sjoerd Jan de Vries

Sjoerd Jan de Vries is door de benoemingscommissie aangedragen als nieuw lid van de Stichting Administratiekantoor N.E.C. Holding BV. Daarmee is StAk gecompleteerd tot drie leden: Pieter Tra (voorzitter), Harold Bons (bestuurslid) en nu dus De Vries (bestuurslid).

Sjoerd Jan de Vries (64) is werkzaam als KNO-arts in het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis te Nijmegen. Tevens is hij al sinds januari 2000 clubarts bij N.E.C. Voorzitter Pieter Tra over de komst van De Vries: “Met het aanstellen van Sjoerd Jan hebben we het orgaan dat leden van de Raad van Commissarissen benoemd, weer compleet.  Sjoerd Jan is naast een ervaren bestuurder ook een echte clubman, hetgeen ons bestuur enorm versterkt.”

Overig nieuws

Sponsor afbeelding
  • Logo van GX Software
  • Logo van EnergieFlex
  • Logo van LEGEA
  • Logo van Hofmans at Home
  • Logo van Personato
  • Logo van Rabobank
  • Logo van Mise en Place
  • Logo van Voetbalshop
  • Logo van Toyota
  • Logo van Konings & Meeuwissen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief Goffertgeluiden Inschrijven