Frank Demouge toegevoegd aan technische staf als spitsentrainer

Algemeen,

Frank demouge

Frank Demouge zal zich per 11 september wekelijks aansluiten bij de staf als spitsentrainer. De 35-jarige voormalig spits van onder andere N.E.C, Willem II, FC Utrecht en Bournemouth neemt in die rol de aanvallers van de eerste selectie van N.E.C. onder zijn hoede.

Demouge zal op de maandagen op het veld staan met de aanvallers tijdens linietrainingen. Technisch directeur Remco Oversier licht toe: “Frank zal zich op het veld gaan richten op onze aanvallers, om nog gerichter te trainen op bepaalde onderdelen. Met zijn ervaring kan hij voor hen van grote toegevoegde waarde zijn. Bovendien willen we door blijven werken aan professionaliseringsslagen door specifieke kennis toe te voegen aan de staf.”

Frank Demouge speelde in de jeugd van N.E.C. en begon eveneens zijn profcarrière in Nijmegen. De spits kwam vier seizoenen in actie voor N.E.C. Na zijn loopbaan als voetballer, die hij afsloot in België bij Knokke FC, vervolgde Demouge zijn weg in de sport door te gaan werken als personal trainer in Nijmegen.

Overig nieuws

Sponsor afbeelding
  • Logo van GX Software
  • Logo van EnergieFlex
  • Logo van LEGEA
  • Logo van Hofmans at Home
  • Logo van Personato
  • Logo van Rabobank
  • Logo van Mise en Place
  • Logo van Voetbalshop
  • Logo van Toyota
  • Logo van Konings & Meeuwissen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief Goffertgeluiden Inschrijven