De grote N.E.C. kenner quiz 2017

Algemeen,

Logo Stichting de Bloedkuul

Vrijdag 10 november vindt de 5e editie van de NEC kenner quiz plaats van stichting De Bloedkuul. Ook tijdens dit eerste lustrum komen weer leuke, verrassende, opvallende en prachtige onderwerpen voorbij over onze mooie club in de quiz, die ook dit jaar weer gepresenteerd wordt door Jochem van Gelder.

De quiz is weer mogelijk gemaakt dankzij de fijne medewerking van onze partners Yvey, Schaap Events, Supportersvereniging NEC, Yabocomm en Dedicated. Mede dankzij hen is deelname aan deze quiz ook deze keer weer gratis en zijn er weer leuke prijzen te winnen.

Meedoen? Geef je team van minimaal 2 en maximaal 3 personen op via [email protected].
Vermeld duidelijk de naam van de teamleden én de teamnaam.

De deuren van de Jupiler Lounge in het Goffertstadion staan 10 november vanaf 19.00 uur voor jullie open. De eerste ronde zal rond 19.30 starten. Heb je geen team en wil je toch meedoen? Kom gewoon, er kunnen ter plekke vast nog teams gevormd worden en kijken mag natuurlijk ook.

Stichting De Bloedkuul

Overig nieuws

Sponsor afbeelding
  • Logo van GX Software
  • Logo van EnergieFlex
  • Logo van LEGEA
  • Logo van Hofmans at Home
  • Logo van Personato
  • Logo van Rabobank
  • Logo van Mise en Place
  • Logo van Voetbalshop
  • Logo van Toyota
  • Logo van Konings & Meeuwissen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief Goffertgeluiden Inschrijven