Jong N.E.C.

Jong N.E.C. pakt bekerzege in Deventer

Jong N.E.C. pakt bekerzege in Deventer
De beloften van N.E.C. hebben tegen Jong Go Ahead een 0-2 overwinning geboekt in het bekertoernooi voor beloften. In dit toernooi spelen beloftenploegen in twee poules van vijf, waarna de eerste twee teams in de poule doorgaan naar de halve finales. De Nijmegenaren zijn door doelpunten van Rick Wouters en Hicham Haouat dus uitstekend begonnen aan het toernooi.

Het resultaat kon trainer Ron de Groot wel bekoren. “We speelden met veel jonge jongens en we hebben veel doorgewisseld, maar dat had geen invloed op ons spel. Een 2-0 overwinning is een goede uitslag en dat hebben we dus goed gedaan.”

Het spel van zijn pupillen was bij vlagen goed, zo zag de oefenmeester. “We wisselden goede momenten af met mindere momenten. Af en toe waren we in balbezit wel slordig en vielen er wat balletjes tussen, maar uiteindelijk waren we wel de bovenliggende partij. Verdedigend gezien stond het goed, we gaven weinig tot niets weg en zelf waren we dreigend voor het doel van Go Ahead. We hebben deze wedstrijd verdiend gewonnen.”

Opstelling Jong N.E.C. in de eerste helft: Van Dijk; Tel, Hoogveld, Potjes, Wouters; Hiensch, Korporaal, Jansen; Koesni, Haouat, Oratmangoen.

Opstelling Jong N.E.C. in de tweede helft: Paes; Spierings, Aktas, Potjes, Franssen; Hiensch, Korporaal, Smulder; Oztoprak, Van Zundert, Owobowale.

Jong N.E.C.
Eredivisie Zaterdag 30 maart 2024 Goffertstadion
N.E.C.
16:30
PSV

Stand Eredivisie
1 PSV 72
2 Feyenoord 62
3 FC Twente 53
4 AZ 49
5 Ajax 41
6 NEC 39
7 Go Ahead 37
8 FC Utrecht 36
9 Fortuna Sit. 34
10 Sparta R'dam 31