N.E.C. TV

N.E.C. TV: Geslaagd toernooi tussen OldStars van N.E.C. en Schalke 04

N.E.C. TV: Geslaagd toernooi tussen OldStars van N.E.C. en Schalke 04
Dinsdag 12 september vond er een mini-toernooi tussen de OldStars van N.E.C. en Schalke 04 plaats. En dat werd een groot succes! De Duitsers trotseerden barre weersomstandigheden om in Nijmegen te komen. Alsof het afgesproken was, begon de zon te schijnen in het Goffertpark bij aankomst van onze oosterburen.

Voorafgaand aan het toernooi wisselden Bert Gieben van de N.E.C. OldStars en Martin Max, coach van Schalke én oud-prof van de Duitse formatie shirts uit tussen beide teams. Vervolgens gingen de mannen van N.E.C. en Schalke 04 richting Eendracht om om te kleden en warm te lopen. Nadat de spieren goed waren opgewarmd, kon het toernooi beginnen! De OldStars van N.E.C. traden aan met drie verschillende teams, Schalke 04 speelde met twee teams. Gedurende de wedstrijden bleek dat de mannen van beide ploegen het fanatisme niet zijn verleerd. Corrigerend en coachend werd geprobeerd de overwinning binnen te halen. En niet zonder succes: ieder team wist minimaal één wedstrijd over de streep te trekken.

European Legends Festival

De ontmoeting tussen beide ploegen was een goede generale reptitie voor het European Legends Festival, een meerdaags internationaal toernooi dat vandaag en morgen, 19 en 20 september, op Papendal plaatsvindt. Onder andere OldStars-teams van Tottenham Hotspur, Benfica, Bayer 04 Leverkusen en dus ook N.E.C. zijn aanwezig.

Bekijk hieronder de sfeerreportage gemaakt door N.E.C. TV van het toernooi tussen N.E.C. en Schalke 04!

youtubeembed


 
Eredivisie Zondag 28 april 2024 Goffertstadion
N.E.C.
12:15
AZ

Stand Eredivisie
1 PSV 81
2 Feyenoord 72
3 FC Twente 63
4 AZ 55
5 Ajax 49
6 NEC 47
7 FC Utrecht 45
8 Go Ahead 42
9 Sparta R'dam 40
10 Heerenveen 36