Uitslagen jeugdteams Voetbal Academie N.E.C./FC Oss

Voetbal Academie,

Veiling Voetbal Academie

Afgelopen weekend mochten enkele teams uit de jeugdopleiding van N.E.C./FC Oss weer aftrappen voor een officiële wedstrijd. Ook deze week stonden er nog veel bekerwedstrijden op het programma en werd er door een aantal ploegen nog geoefend. Hieronder vind je de resultaten van de jeugdteams.

N.E.C./FC Oss O19 begon aan een nieuw seizoen Eredivisie O19. De ploeg van trainer Rogier Meijer speelde een nagenoeg vlekkeloze competitiewedstrijd tegen de leeftijdsgenoten van Sparta Rotterdam. De kasteelheren werden namelijk met maar liefst 5-0 verslagen. Komend weekend staat de wedstrijd tegen PSV uit Eindhoven op het programma.

Ook N.E.C./FC Oss O17 begint zaterdag 16 september aan haar competitie, met een uitwedstrijd tegen AZ O17.

Na de overwinning van vorige week stond deze week de wedstrijd tegen PSV O15 op het programma voor N.E.C./FC Oss O15. Het was een op papier lastige competitiewedstrijd, maar er werd wel een punt meegenomen naar Nijmegen, het werd 1-1.

Schaduw- en vooropleiding 

Thuisploeg   Uitploeg   Uitslag   Soort  
SKV O19:1  N.E.C./FC Oss O19:2  1-4  Beker 
N.E.C./FC Oss O17:2  Brakkenstein O17:1  10-0  Beker  
N.E.C./FC Oss O15:2  AWC O15:1  3-3  Beker 
Union O13:1  N.E.C./FC Oss O13:2  2-4  Beker 

 

Overig nieuws

Sponsor afbeelding
  • Logo van GX Software
  • Logo van EnergieFlex
  • Logo van LEGEA
  • Logo van Hofmans at Home
  • Logo van Personato
  • Logo van Rabobank
  • Logo van Mise en Place
  • Logo van Voetbalshop
  • Logo van Toyota
  • Logo van Konings & Meeuwissen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief Goffertgeluiden Inschrijven