N.E.C. TV: OSRN goes Volendam

N.E.C. TV,

Schermafbeelding 2017-10-27 om 12.57.20

Nog even terug naar vorige week vrijdag, naar Volendam. Waar het bezoekersvak nagenoeg vol zat met 380 supporters toog ook de OSRN met een groot aantal businessclubleden af naar Noord-Holland. Voor een dagtrip door Volendam en voor de wedstrijd FC Volendam – N.E.C. natuurlijk.

Onder het genot van een door Partner of the Year Bakker Bart volledig verzorgde lunch begon de dag met een gezellige busreis naar Volendam, waar in de middag aan de hand van een gids kennis werd gemaakt met het dorp en zijn cultuur. In het stadion van FC Volendam werd tijdens een goed georganiseerd diner vooruitgeblikt op het duel van die avond, dat door N.E.C. met 0 – 2 werd gewonnen.

Herbeleef de dag in de video hieronder.

Overig nieuws

Sponsor afbeelding
  • Logo van GX Software
  • Logo van EnergieFlex
  • Logo van LEGEA
  • Logo van Hofmans at Home
  • Logo van Personato
  • Logo van Rabobank
  • Logo van Mise en Place
  • Logo van Voetbalshop
  • Logo van Toyota
  • Logo van Konings & Meeuwissen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief Goffertgeluiden Inschrijven