Zakelijk

New York Pizza nieuwe naamgever N.E.C. ‘Man of the Match’

New York Pizza nieuwe naamgever N.E.C. ‘Man of the Match’
N.E.C. heeft een overeenkomst gesloten met New York Pizza Nijmegen als nieuwe naamgever van de 'Man of the Match'. Vanaf vrijdag 27 oktober, wanneer N.E.C. aantreedt tegen Jong FC Utrecht, kunnen alle stadionbezoekers de ‘New York Pizza Man of the Match' kiezen door een SMS te sturen met naam en rugnummer naar 4040.

Online winnaar

Naast het stemmen in het stadion is er een extra speldimensie toegevoegd aan de Man of the Match. Via de website kunnen supporters in de week voorafgaand aan de thuiswedstrijd raden wie er ‘New York Pizza Man of the Match’ wordt. Uit alle juiste inzendingen wordt op maandag een winnaar gekozen die een speciale prijs kan afhalen in het Goffertstadion.

De oprichters van New York Pizza, de broers Max en Philippe Vorst en Richard Abram, haalden in 1993 'the original slice' vanuit Amerika naar Nederland. Vanuit de eerste vestiging aan het Amsterdamse Spui werden pizza slices verkocht. De formule sloeg in als een bom en al snel werden er meerdere Pizza Slice Restaurants geopend, waaronder in Nijmegen. Met de opening op de Sint Jacobslaan (in het bekende pand van de oude bakkerij) heeft Nijmegen inmiddels drie New York Pizza vestigingen.

Patrick Görs, franchisenemer van de vestigingen in Nijmegen over de samenwerking met N.E.C.: ”Wij dragen N.E.C. en haar supporters een warm hart toe. Voor alle seizoenkaarthouders introduceren wij de ‘ Pizza Monday’; iedere maandag een pizza voor slechts €5,00 euro."

Max Derks, salesmanager van N.E.C.: “We zijn blij dat we met New York Pizza een mooie naam hebben weten te binden aan de club. Met de opening van de 3e vestiging op de Sint Jacobslaan was een samenwerking tussen New York Pizza en N.E.C. een logisch vervolg. De “New York Pizza Man of the Match” is een voorbeeld van een prachtig wedstrijdconcept, waarmee we samen richting onze supporters voor een onderscheidende vorm van exposure gaan zorgen die alle partijen beter maakt.”

Eredivisie Zaterdag 30 maart 2024 Goffertstadion
N.E.C.
16:30
PSV

Stand Eredivisie
1 PSV 72
2 Feyenoord 62
3 FC Twente 53
4 AZ 49
5 Ajax 41
6 NEC 39
7 Go Ahead 37
8 FC Utrecht 36
9 Fortuna Sit. 34
10 Sparta R'dam 31