Remco Oversier geïnstalleerd als bestuurslid CBV

Algemeen,

Remco Oversier

Tijdens de Algemene Ledenvergadering op woensdag 11 oktober is Remco Oversier geïnstalleerd als bestuurslid van de Coaches Betaald Voetbal (CBV), de belangenorganisatie voor Nederlandse trainer-coaches, werkzaam in het betaald voetbal. Oversier zal de portefeuille beleid, communicatie en commercie op zich gaan nemen.

De technisch directeur van N.E.C. neemt plaats in het bestuur samen met Mario Captein, John van den Brom, Marinus Dijkhuizen, Art Langeler, Peter Jeltema en (aftredend) voorzitter Han Berger. Directeur van de CBV is Gerard Marsman.

Remco Oversier is blij met de aanstelling: “Toen ik gevraagd werd door het zittende bestuur, hoefde ik niet lang na te denken. De CBV is één van de belangrijkste instanties binnen de betaald voetbalwereld en op deze wijze kan ik mijn steentje bijdragen aan de belangenbehartiging van alle trainer-coaches in Nederland. Het bestuur bestaat uit een mooie mix van mensen uit het Nederlandse voetbal, waarbinnen ik een bijzondere rol mag gaan vervullen ter ontwikkeling van het Nederlands voetbal. Ik kijk ernaar uit om met hen te bouwen aan de toekomst!”

Overig nieuws

Sponsor afbeelding
  • Logo van GX Software
  • Logo van EnergieFlex
  • Logo van LEGEA
  • Logo van Hofmans at Home
  • Logo van Personato
  • Logo van Rabobank
  • Logo van Mise en Place
  • Logo van Voetbalshop
  • Logo van Toyota
  • Logo van Konings & Meeuwissen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief Goffertgeluiden Inschrijven