Uitslagen jeugdteams Voetbal Academie N.E.C./FC Oss

Voetbal Academie,

Veiling Voetbal Academie

Afgelopen week trapten slechts een beperkt aantal jeugdteams uit de opleiding van N.E.C./FC Oss af in een officiële wedstrijd. Dit had alles te maken met de herfstvakantie. Hieronder vind je de resultaten van de jeugdteams die wél in actie kwamen.

Twee weken geleden stond het treffen tussen N.E.C./FC Oss O15 en FC Volendam O15 al op het programma en afgelopen weekend had de ploeg uit Nijmegen de mogelijkheid om de 2-1 nederlaag van toen goed te maken. Helaas lukte het N.E.C./FC Oss O15 opnieuw niet om een resultaat te boeken tegen de Volendammers. De bekerwedstrijd werd ditmaal met 5-1 verloren in en tegen Volendam.

N.E.C./FC Oss O13 mocht het opnemen tegen FC Den Bosch O13. De Nijmegenaren wonnen vorige week met 1-0 van NAC Breda en sloten de wedstrijd tegen FC Den Bosch ook winnend af. Op De Eendracht werd er met 3-0 afgerekend van de Bosschenaren.

Schaduw- en vooropleiding

Thuis Uit Uitslag Soort
VVOP O19 N.E.C./FC Oss O19-2 1 – 6 Beker
N.E.C./FC Oss O11 FC Den Bosch O11 12 – 8 Toernooi
Ajax O11 N.E.C./FC Oss O11 30 – 8 Competitie

Overig nieuws

Sponsor afbeelding
  • Logo van GX Software
  • Logo van EnergieFlex
  • Logo van LEGEA
  • Logo van Hofmans at Home
  • Logo van Personato
  • Logo van Rabobank
  • Logo van Mise en Place
  • Logo van Voetbalshop
  • Logo van Toyota
  • Logo van Konings & Meeuwissen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief Goffertgeluiden Inschrijven