Kadioglu blinkt uit tegen Italië O19

Algemeen,

Lierse SK – N.E.C. 2017-2018

Oranje O19 heeft in het onderlinge treffen met Italië O19 de winst naar zich toegetrokken. Na een achterstand wist de ploeg van Maarten Stekelenburg de rug te rechten en ging het er uiteindelijk met de overwinning vandoor: 2-1. Ferdi Kadioglu stond aan de aftrap en maakte de wedstrijd vol.

De wedstrijd in Zeist begon voorspoedig voor de Nederlanders en er werden direct mogelijkheden gecreëerd. De klap van de 0-1 kwam dan ook hard aan. Met de eerste halve kans van de Italianen stond Oranje O19 op achterstand, want Nicolò Zaniolo wist de bal koel binnen te schuiven. Het duurde echter niet lang voordat Oranje de draad weer oppakte. Vijf minuten na de openingstreffer wees scheidsrechter Martens terecht naar de penaltystip, waarna PSV-spits Piroe de bal in twee instanties binnen kon werken. Op slag van rust wist Donyell Malen Oranje O19 zelfs op voorsprong te schieten door een ogenschijnlijk zachte vrije trap in de hoek van het doel te plaatsen.

In de tweede helft bleef Oranje de betere en kreeg het de beste kansen, waarbij de Italianen geen grip kregen op het sterk spelende middenveld van de Nederlandse ploeg. Er werd niet meer gescoord en dus won Oranje O19, met de sterk acterende Kadioglu, met 2-1 van Italië O19.

Overig nieuws

Sponsor afbeelding
  • Logo van GX Software
  • Logo van EnergieFlex
  • Logo van LEGEA
  • Logo van Hofmans at Home
  • Logo van Personato
  • Logo van Rabobank
  • Logo van Mise en Place
  • Logo van Voetbalshop
  • Logo van Toyota
  • Logo van Konings & Meeuwissen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief Goffertgeluiden Inschrijven