Algemeen

N.E.C. lijdt nipte nederlaag tegen PSV

N.E.C. heeft in een oefenwedstrijd tegen PSV vanmiddag een minimale nederlaag geleden. De wedstrijd werd met 1-0 verloren.

De wedstrijd op De Herdgang ging de eerste helft gelijk op. Beide ploegen kregen kansen om de score te openen, maar lieten dat na. Dit had een logische brilstand bij rust tot gevolg.

Het spelbeeld in het tweede bedrijf was niet veel anders. N.E.C. had veelal de bal en creƫerde goede mogelijkheden. Onder andere Segun Owobowale, Kevin Jansen en Anass Achahbar waren dicht bij een treffer. Het was echter PSV dat profiteerde van de ruimte die N.E.C. weggaf en het enige doelpunt werd uit de omschakeling geproduceerd. De Nijmegenaren waren in het vervolg niet meer in staat de schade te repareren en verloren de ontmoeting met 1-0.

Smits (45. Van Duin), Heinloth, Golla (60. Joppen), Den Heijer, Alberto, Bikel, Jansen, Schuurman (45. Owobowale), Langil, Achahbar, Sleegers