N.E.C. zoekt stagiair(e) Communicatie 

Vacature,

Opening brasserie

Bij N.E.C. is vanaf februari 2018 weer ruimte voor stagiaires. Sta jij stevig in je schoenen? Heb je affiniteit met voetbal, een foutloze pen en studeer je journalistiek, communicatie of media? Twijfel niet en solliciteer dan bij N.E.C. naar een stageplek als tekstschrijver!

Wat houdt je bezig?

Dagelijks schrijf je persberichten voor N.E.C, onze maatschappelijke stichting N.E.C. Doelbewust en voor regionale kranten. Daarnaast denk je mee over items voor N.E.C. TV, bereid je interviews voor, schrijf je teksten voor B2B-communicatie (print en online) en voer je mediascans uit. Naast bureauwerkzaamheden ga je op pad om verslag te doen van activiteiten van de spelers en staf van N.E.C. Al met al ben je bezig met een hoop leuke projecten!

Naast je dagelijkse werkzaamheden ben je welkom bij alle thuiswedstrijden van N.E.C. in de Goffert.

Wie zoeken wij?

Een student HBO of WO journalistiek of communicatie met een vlotte pen. Uitstekende communicatieve vaardigheden en uiteraard interesse en kennis voor en over voetbal. Het betreft een meewerkstage van minimaal 5 maanden. Er is geen ruimte voor een afstudeerstage.

De volgende basisvaardigheden zijn vereist:

 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk
 • Zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken
 • HBO of WO-niveau
 • Assertief en proactief
 • Flexibel

Vergoeding: geen
Start: februari 2018
Aantal plekken: 1

Overig nieuws

Sponsor afbeelding
 • Logo van GX Software
 • Logo van EnergieFlex
 • Logo van LEGEA
 • Logo van Hofmans at Home
 • Logo van Personato
 • Logo van Rabobank
 • Logo van Mise en Place
 • Logo van Voetbalshop
 • Logo van Toyota
 • Logo van Konings & Meeuwissen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief Goffertgeluiden Inschrijven