Voetbalacademie N.E.C.

Uitslagen jeugdteams Voetbal Academie N.E.C./FC Oss

Afgelopen weekend stond er weer een wedstrijd op het programma voor de jeugdteams van de Voetbal Academie van N.E.C./FC Oss. Er werden dit weekend goede wedstrijden met minder goede wedstrijden afgewisseld. Hieronder vind je de resultaten van de jeugdteams.

Voor N.E.C./FC Oss O19 stond de moeilijke uitwedstrijd tegen Ajax O19 op het programma. De Nijmegenaren, die op bezoek gingen in Amsterdam, zitten in een moeilijke fase in de competitie. Helaas lukte het N.E.C./FC Oss niet om dit afgelopen weekend om te buigen. Er werd met 3-1 verloren.

Na de overwinning van vorige week op Sparta Rotterdam O17 was het voor N.E.C./FC Oss O17 zaak om de goede lijn door te zetten in en tegen FC Emmen. Na legio aan kansen voor de Nijmegenaren in de eerste helft was het bij rust nog spannend, want beide ploegen zochten met een 1-2 stand de kleedkamers op. In de tweede helft was het eenrichtingsverkeer en liep N.E.C./FC Oss O17 uit naar een 1-7 overwinning.

Ook voor N.E.C./FC Oss O15 was het een goed weekend. De ploeg kreeg ADO Den Haag O15 op bezoek op De Eendracht. Het was een spannende wedstrijd waarbij beide ploegen mogelijkheden hadden om de wedstrijd naar zich toe te trekken, echter was het N.E.C./FC Oss O15 dat de punten in Nijmegen hield. Er werd met 2-1 gewonnen.

Voor N.E.C./FC Oss O13 stond dezelfde club op het programma. Echter stond deze wedstrijd in Den Haag op het programma. Het lukte het jeugdteam uit Nijmegen niet om een vuist te maken tegen de Hagenezen en er werd met 5-1 verloren.