Groeneveld voorlopig uitgeschakeld

Algemeen,

N.E.C. – Jong Ajax seizoen 2017-2018

Arnaut Groeneveld mistte de laatste wedstrijden al vanwege een blessure aan de onderrug, maar inmiddels is het duidelijk geworden dat de linksbuiten tot na de winterstop rust moet houden, om daarna weer volledig hersteld te zijn. Wel zal hij een individueel krachttraject gaan volgen, om lopende de belangrijke tweede seizoenshelft weer ijzersterk terug te keren.

De blessure is een flinke aderlating voor N.E.C., want Groeneveld was dit seizoen goed op dreef met vijf goals en tien assists uit dertien wedstrijden.

Arnaut Groeneveld over zijn blessure: ”Het is enorm balen dat ik enige tijd ben uitgeschakeld. Het is nu belangrijk om de rust te nemen die nodig is, in combinatie met het individuele traject. Hierdoor kom ik sterker terug dan ooit.”

Overig nieuws

Sponsor afbeelding
  • Logo van GX Software
  • Logo van EnergieFlex
  • Logo van LEGEA
  • Logo van Hofmans at Home
  • Logo van Personato
  • Logo van Rabobank
  • Logo van Mise en Place
  • Logo van Voetbalshop
  • Logo van Toyota
  • Logo van Konings & Meeuwissen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief Goffertgeluiden Inschrijven