N.E.C. en Remiqz tekenen samenwerkingsovereenkomst

Algemeen,

20180109-4533-002

N.E.C. en Remiqz hebben een partnership van anderhalf jaar getekend. Remiqz, een ontwikkelaar van een big-data-platform voor de waardebepaling van spelers in het betaald voetbal, zal de Nijmeegse ploeg analyses aanreiken over onder andere de selectie, mogelijke transfers en concurrerende teams. De samenwerking loopt tot de zomer van 2019.

 
Een belangrijk onderdeel van de samenwerking is het nauwe contact tussen het scoutingsteam van N.E.C. en Remiqz, waarbij zij op regelmatige basis zullen aansluiten bij het overleg. Daarnaast heeft N.E.C. de mogelijkheid alle spelers uit de database te bekijken, inclusief de historische data, ontwikkeling van kwaliteit en financiële gegevens. Tevens zal Remiqz dus aansluiten, inclusief het delen van alle kennis, bij het scoutingoverleg.

Samen groeien we

Robert Slijk, Manager Director Remiqz, over de samenwerking met N.E.C.: ”We zijn erg trots dat we een samenwerking met N.E.C. zijn aangegaan. Het is een club met geschiedenis, een prachtige accommodatie en wil zich terug knokken naar een stabiele plek in de Eredivisie. Ons streven is om een lange termijn relatie aan te gaan met elkaar. Om die reden kiezen we ervoor onze volledige service aan te bieden en nieuwe ontwikkelingen samen te testen. Op die manier hopen we elkaar naar nieuwe hoogtes te brengen.”

Technisch Directeur Remco Oversier: ”Het afgelopen jaar hebben we stappen gezet in het professionaliseren van onze scouting. De basis blijft dat we zelf zoveel mogelijk wedstrijden bezoeken, met zoveel mogelijk verschillende mensen. De opgedane informatie moet extra worden gestaafd met objectieve data, videobeelden en inzicht in de potentie van spelers. Met Remiqz bouwen we samen aan het inzichtelijk maken van de potentie van onze eigen spelers en de spelers op onze scoutingslijst. Met deze data zijn wij in staat nog betere keuzes te maken in het scoutingsproces. Elke dag opstaan om beter te worden, dat doen we ook in de werkwijze van onze scouting!”

Overig nieuws

Sponsor afbeelding
  • Logo van GX Software
  • Logo van EnergieFlex
  • Logo van LEGEA
  • Logo van Hofmans at Home
  • Logo van Personato
  • Logo van Rabobank
  • Logo van Mise en Place
  • Logo van Voetbalshop
  • Logo van Toyota
  • Logo van Konings & Meeuwissen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief Goffertgeluiden Inschrijven