Supportersavond N.E.C. op maandag 5 februari

Algemeen,

N.E.C. Supportersavond februari 2017

Op maandag 5 februari vindt de tweede N.E.C. Supportersavond van deze voetbaljaargang plaats. Vanaf 19.00 uur opent Bikkels haar deuren voor alle supporters en om 19.30 wordt er aangevangen met het officiële programma. Niet alleen zal gezamenlijk het glas geheven worden op het nieuwe jaar, ook is er de gelegenheid om uitgebreid kennis te maken met de nieuwe hoofdtrainer Pepijn Lijnders, die ook aanwezig zal zijn.

 
Uiteraard zullen er ook diverse andere onderwerpen ter tafel komen en besproken worden. Ook ditmaal is het weer mogelijk om vooraf onderwerpen aan te dragen of vragen te stellen die deze avond behandeld zullen worden. Dit kunt u doen via [email protected] onder vermelding van ‘Supportersavond’. De supportersavond zal om 22.00 eindigen.

Overig nieuws

Sponsor afbeelding
  • Logo van GX Software
  • Logo van EnergieFlex
  • Logo van LEGEA
  • Logo van Hofmans at Home
  • Logo van Personato
  • Logo van Rabobank
  • Logo van Mise en Place
  • Logo van Voetbalshop
  • Logo van Toyota
  • Logo van Konings & Meeuwissen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief Goffertgeluiden Inschrijven