Jong FC Utrecht – N.E.C. in de media

Algemeen,

_J7V3208

In de Galgenwaard boekte N.E.C. maandagavond haar derde overwinning op een rij. Met dank aan doelpunten van Ferdi Kadioglu en Calvin Verdonk werd de hekkensluiter van de Jupiler League met 0-2 over de knie gelegd. Hieronder lees je wat de media na afloop van het duel schreven.

Omroep Gelderland

De winnende trainer Pepijn Lijnders gaf na de wedstrijd aan tevreden te zijn met het feit dat zijn voetbalvisie steeds meer zichtbaar werd in het spel van N.E.C. “We waren de laatste drie wedstrijden ook drie keer de betere ploeg. We hadden de bal op de helft van de tegenstander en speelden op onze eigen manier. Iedereen speelde met lef en we wisten de juiste spelers tussen de linies in te vinden. In de rust zeiden we tegen elkaar dat we moesten blijven jagen op het tweede doelpunt, en toen die viel wisten we dat de wedstrijd voor een heel eind gespeeld was”. Desondanks is Lijnders zich ervan bewust dat de eindstreep nog niet is gehaald. “We moeten bescheiden blijven en ons focussen op onszelf. We hebben nu drie wedstrijden op een rij gewonnen, maar we moeten het nog niet te groot maken. Als we de juiste dingen dan komen de volgende punten vanzelf. We moeten zowel met als zonder bal sterker worden en daarin zijn we echt stappen aan het maken.”

De Gelderlander

Calvin Verdonk maakte vorige week tegen FC Volendam zijn eerste treffer in het betaalde voetbal en dat smaakte naar meer, zo bleek, want ook tegen Jong FC Utrecht was de linksback trefzeker. Waar hij zich na zijn eerste doelpunt geen raad wist met alle vreugde, ging het juichen hem tegen Jong FC Utrecht beter af. Met zijn armen gespreid liep hij richting het uitvak met de meegereisde supporters. “Ik heb er niet op geoefend”, zegt hij. “Het kwam in me op. Ik voelde nu ook geen zenuwen bij het juichen.” Zijn doelpunt in de Galgenwaard was bovendien een zeer fraaie. “Ik zag dat Steeven langs zijn tegenstander ging en dat ik vrij stond. ‘Tweede paal!’ riep ik. Steeven hoorde dat, vertelde hij na de wedstrijd. Dat is dan wel weer een voordeel van een leeg stadion”, besloot Verdonk.

Overig nieuws

Sponsor afbeelding
  • Logo van GX Software
  • Logo van EnergieFlex
  • Logo van LEGEA
  • Logo van Hofmans at Home
  • Logo van Personato
  • Logo van Rabobank
  • Logo van Mise en Place
  • Logo van Voetbalshop
  • Logo van Toyota
  • Logo van Konings & Meeuwissen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief Goffertgeluiden Inschrijven