Laatste training in de aanloop naar Jong Ajax

Algemeen,

Foto’s training dinsdag 18 juli 2017

De selectie van N.E.C. werkt morgen de laatste training in de aanloop naar de kraker tegen Jong Ajax in het stadion af. Het eerste kwartier is bij te wonen door supporters die hun steun willen betuigen aan de ploeg, waarna er achter gesloten deuren een tactische training afgewerkt zal worden.

De training start om 11.00 uur en vanaf 10.45 uur kunnen supporters via poort 2/3 het terrein betreden, om vervolgens via poort 5 naar de vakken G, H en J plaats te nemen. Om 11.15 uur kan er via dezelfde poorten vertrokken worden. N.E.C. hoopt op een mooie opkomst en dito steun voor de ploeg en wil wel op voorhand kenbaar maken dat vuurwerk ook morgen, zoals gebruikelijk, niet is toegestaan.

Overig nieuws

Sponsor afbeelding
  • Logo van GX Software
  • Logo van EnergieFlex
  • Logo van LEGEA
  • Logo van Hofmans at Home
  • Logo van Personato
  • Logo van Rabobank
  • Logo van Mise en Place
  • Logo van Voetbalshop
  • Logo van Toyota
  • Logo van Konings & Meeuwissen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief Goffertgeluiden Inschrijven