Steun het Fonds Gehandicaptensport en maak kans op een uniek gesigneerd N.E.C. shirt

N.E.C. TV,

B01A6934

Afgelopen maandag hebben N.E.C. en GX Software aandacht gevraagd voor het Fonds Gehandicaptensport. De spelers van N.E.C. speelde de gewonnen wedstrijd tegen Telstar met het Fonds Gehandicaptensport op het shirt.

Om extra aandacht te vragen voor de sporters met een handicap vragen we u om een SMS te sturen met SPORT naar 4343. Met de donatie van 2 euro maakt u kans op het originele wedstrijdshirt voorzien van de handtekeningen van de selectie. De actie loopt t/m zaterdag 7 april.

Overig nieuws

Sponsor afbeelding
  • Logo van GX Software
  • Logo van EnergieFlex
  • Logo van LEGEA
  • Logo van Hofmans at Home
  • Logo van Personato
  • Logo van Rabobank
  • Logo van Mise en Place
  • Logo van Voetbalshop
  • Logo van Toyota
  • Logo van Konings & Meeuwissen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief Goffertgeluiden Inschrijven