Samenwerking tussen N.E.C. en FC Oss met een jaar verlengd

Voetbal Academie,

Voetbal Academie N.E.C./FC Oss

N.E.C. en FC Oss zullen ook volgend jaar gezamenlijk optrekken op voetbaltechnisch gebied. De samenwerking tussen beide clubs verloopt naar beider tevredenheid en onder andere de gezamenlijke voetbalacademie zal ook volgend jaar gecontinueerd worden.

“Door de samenwerking met FC Oss hebben we, naast onze eigen regio, ook in de regio Oss een sterke positie. Dit heeft zich de afgelopen jaren vertaald in het doorstromen van talenten welke afkomstig zijn uit Oss. Door het verlengen van de prettige samenwerking kunnen we deze positie behouden. De succesvolle verhuur van Ragnar Oratmangoen, als ander voorbeeld, laat zien dat de samenwerking ook voor het eerste elftal beide clubs kan versterken. We hebben wel de intentie om de naam van onze academie (N.E.C./FC Oss) weer om te zetten naar N.E.C., zodat ook daarin onze academie, welke gehuisvest is in Nijmegen, weer volledig valt onder onze BVO”, aldus technisch directeur Remco Oversier van N.E.C.

Reactie Peter Bijvelds

Ook FC Oss-directeur Peter Bijvelds kijkt ook met een schuin oog naar de toekomst. “We hebben als organisatie ideeën over onze toekomst en de samenwerking met amateurclubs als het gaat om goed opleiden van jeugd. We zijn we met verenigingen uit de regio in gesprek om een brede samenwerking te starten. Dat leidt tot groot enthousiasme, waarbij wij als club meer komen brengen dan halen. Een denkwijze over opleiden op ons niveau in een nieuwe vorm, wat verder gestalte moet krijgen. Bovendien wachten we hierin nog op definitieve nieuwe regelgeving en besluitvorming van de KNVB.”

Overig nieuws

Sponsor afbeelding
  • Logo van GX Software
  • Logo van EnergieFlex
  • Logo van LEGEA
  • Logo van Hofmans at Home
  • Logo van Personato
  • Logo van Rabobank
  • Logo van Mise en Place
  • Logo van Voetbalshop
  • Logo van Toyota
  • Logo van Konings & Meeuwissen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief Goffertgeluiden Inschrijven