Horeca & evenementen

YveY, de horecapartner van N.E.C. Nijmegen, werd opgericht in 2008. Met ingang vanaf seizoen 2013 is YveY begonnen met het verzorgen van alle horeca-activiteiten in het Goffertstadion. In Nijmegen werken ze vanuit het kantoor in het Goffertstadion intensief samen met N.E.C. Nijmegen om de hoogste standaarden op hospitality-vlak na te streven.

YveY, een verbastering van de ‘ivy league’, is een landelijke organisatie die staat voor excellentie en kwaliteit. De organisatie is actief bij verschillende voetbalclubs in Nederland, zoals MVV Maastricht, Roda JC, VVV-Venlo en FC Eindhoven. YveY zorgt als de linking pin tussen alle partijen voor een uitstekende beleving van uw gasten.

Het Goffertstadion als evenementenlocatie

YveY is exploitant van het Goffertstadion als evenementenlocatie. Bent u dus op zoek naar een geschikte locatie voor al uw evenementen? Dan is het Goffertstadion in Nijmegen een uitstekende keuze! Naast het voetbal is het stadion namelijk ook een multifunctionele evenementenlocatie met diverse mogelijkheden voor zakelijke en particuliere evenementen.

De combinatie van een zakelijke formele ruimte met een informele voetbalsfeer maakt het stadion uitermate geschikt voor vrijwel iedere gelegenheid. Of het nu gaat om een vergadering, presentatie, borrel, bijeenkomst, congres of personeelsfeest, wij bieden tal van opties voor interessante evenementen.

Service tijdens wedstrijden

Naast de evenementen is het voor ons als horecapartner van N.E.C. Nijmegen een topprioriteit om onze supporters tijdens de wedstrijden van snelle en kwalitatief hoogstaande service te voorzien in de diverse verkooppunten rond het veld. Maar ook onze businessgasten mogen niets tekortkomen, want in onze ogen is een voetbalwedstrijd méér dan 90 minuten tegen een balletje trappen!

Contact

Wilt u meer informatie over onze mogelijkheden of wilt u een afspraak maken om de locatie te bekijken? Neem dan contact op met onze salesmanager Leonie via l.roodhardt@yvey.nl of op +31 (0)6 21 99 29 54.

U bent altijd welkom om gezellig een kop koffie te drinken. Kom snel langs en ontdek onze prachtige evenementenlocatie in Nijmegen!

YveY, Masters in Hospitality.