N.E.C. heeft een aantal belangrijke partners met wie dagelijks gebouwd wordt aan een beter N.E.C.

N.E.C. Doelbewust

Onze maatschappelijk stichting initieert, ondersteunt en organiseert maatschappelijke projecten en activiteiten in de regio Nijmegen. Door krachtenbundeling van partners, betrokkenheid van bewoners en de inzet van de disciplines sport, gezondheid en veiligheid leveren we een positieve bijdrage aan de leefbaarheid in wijk en straat. Uitgangspunt van de stichting is een bijdrage leveren aan het verbeteren van de sociale cohesie in wijken door het initiëren, ondersteunen, uitvoeren en/of organiseren van maatschappelijke projecten en activiteiten. Voor meer informatie verwijzen we je graag naar de website of lees al het maatschappelijke nieuws van onze club:

necdoelbewust.nl     Maatschappelijk nieuws

De Goffert Hospitality & Events

Voetbal is leuk, maar het is nog veel leuker onder het genot van een hapje en een drankje! Sinds augustus 2014 exploiteert YveY de horecarechten in het Goffertstadion. YveY en N.E.C. samen onder de nieuwe naam ‘De Goffert Hospitality & Events’ verder.  Dagelijks werkt De Goffert hard aan alle horecavoorzieningen. Tijdens de wedstrijden stroomt het bier rijkelijk: zo’n 1.300 liter bier wordt er verkocht tijdens een drukbezochte match. Maar de horecamedewerkers doen nog veel meer. Voor veel gasten vormt het Goffertstadion namelijk een mooie plek voor een groots evenement of feest. Kijk ook op de website.

degoffert.nl

OSRN

De Ondernemers Sociëteit Regio Nijmegen (OSRN) is het grootste zakenplatform van de regio Nijmegen. Er zijn ruim 300 bedrijven aangesloten en er zijn ruim duizend Business Seats beschikbaar. Bij de OSRN kan je terecht voor bedrijfseconomische doelstellingen, exposure of gezelligheid.

Leden zitten op een luxe stoel op de hoofdtribune ter hoogte van de middenlijn, met exclusieve toegang tot de business lounge van de OSRN, de Jupiler Lounge. Bovendien wordt het zakendoen tussen leden gestimuleerd door middel van maandelijkse bijeenkomsten zoals bedrijfsbezoeken, adoptie avonden/workshops, ontbijtsessies en netwerksessies.

Kenmerkend voor de OSRN is dat het een zelfstandige business club is, die onlosmakelijk aan N.E.C. verbonden is. De juridisch onafhankelijke status, een eigen bestuur en regelmatig overleg met de N.E.C.-directie, zorgen dat de sponsorgelden van de leden juist worden ingezet. De sponsorgelden van dit platform worden alleen voor N.E.C.-doeleinden gebruikt. Kijk voor meer informatie op de website.

osrn.nl

Raad van Supportersgeledingen

De Raad van Supportersgeledingen (RvS) is een gezamenlijk initiatief en bestaat uit een delegatie vanuit verschillende supportersgeledingen die al langere tijd actief zijn rondom de club. Deze raad gaat periodiek in gesprek met de directie en Raad van Commissarissen van N.E.C.

Een belangrijk speerpunt in de visie van N.E.C. is betrokkenheid met al haar doelgroepen en het altijd blijven voeren van een open dialoog. Tijdens de bijeenkomsten probeert de club de binding nog verder te versterken én opmerkingen en input van supportersgeledingen mee te nemen. N.E.C. zal met de RvS ontwikkelingen en keuzes op het gebied van (supporters)beleid bespreken en implementeren en ook op projectbasis nauw gaan samenwerken. Zowel de wensen en ideeën van supportersdelegatie als van N.E.C. komen aan bod.

Notulen bijeenkomsten

Supportersvereniging

Al sinds 1962 behartigt de Supportersvereniging (SV) de belangen van iedereen met een rood-groen-zwart hart. De vereniging kent ongeveer 2.500 leden en organiseert het gehele seizoen diverse activiteiten en brengt ook een eigen magazine uit. Bovendien kan je vanaf ongeveer anderhalf uur voor aanvang van de wedstrijd naar de centrale ontmoetingsplaats het SV-Plein onder de Gofferttribune. Een ontmoetingsplaats voor de supporter om in een sfeervolle ambiance toe te leven naar de wedstrijd.

svnec.nl

Sponsor afbeelding
  • Logo van GX Software
  • Logo van EnergieFlex
  • Logo van LEGEA
  • Logo van Hofmans at Home
  • Logo van Personato
  • Logo van Rabobank
  • Logo van Mise en Place
  • Logo van Voetbalshop
  • Logo van Toyota
  • Logo van Konings & Meeuwissen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief Goffertgeluiden Inschrijven