Mijn N.E.C. Account

ACCOUNT AANMAKEN

Nu de lancering van onze nieuwe website is voltooid, kunnen supporters nu ook een N.E.C. account aanmaken. Middels dit account kun je zelf persoonlijke gegevens en voorkeuren beheren. Nadat je een account hebt aangemaakt kan deze gekoppeld worden aan je seizoen- of clubkaart. Door je account te koppelen aan je relatienummer geniet je van allerlei voordelen:


Klik hier voor een uitgebreide stap-voor-stap handleiding

Hoe registreer ik een account? 

Iedere N.E.C.'er dient een nieuw account aan te maken op www.nec-nijmegen.nl om een seizoenkaart te bestellen of wedstrijdkaarten te kopen . Er kan ook een account worden aangemaakt met behulp van social media login. Als je bent aangemeld, wordt jouw account automatisch aangemaakt met de e-mail, voornaam en achternaam van je social media account. Zo makkelijk is het!

Stappen account aanmaken:

1.       Klik rechtsboven op inloggen
2.       Klik op registreren
3.       Vul je gegevens correct in en klik vervolgens op ga door
4.       Je ontvangt vervolgens een mail** van info@nec-nijmegen.nl om je account te bevestigen
5.       Bevestig je account en login
6.       Geef je nieuwsvoorkeuren aan
7. Je hebt nu een mijn N.E.C. account aangemaakt!

Je account koppelen

Om maar één N.E.C. – inlog te hebben moet je je bestaande Ticketing account koppelen. Dit is nodig om kaarten te kopen of je seizoenkaart te verlengen. Je koppelt dus je account aan je seizoenkaart!

Stappen Ticketing account koppelen

1.       Klik , nadat je ingelogd bent, op gekoppelde accounts
2.       Klik op de button ticketing
3.       Wanneer je nog geen Ticketing account* hebt vul je aan de linkerkant je gegevens in en klik je vervolgens op maak een account aan
4.       Wanneer je al wel een Ticketing account* hebt vul je aan de rechterkant je bij Ticketing-bekende e-mailadres of N.E.C.–relatienummer in en het wachtwoord. Vervolgens klik je op inloggen. Wanneer je dit wachtwoord bent vergeten klik je op  wachtwoord opvragen. Er wordt een link naar jouw e-mailadres** verzonden waarmee je een nieuwe wachtwoord kan kiezen. 

*Een Ticketing account heb je wanneer jij je seizoenkaart online hebt verlengd of ooit een ticket online hebt gekocht. 
**Houd er rekening mee dat het enkele minuten kan duren voordat de e-mail in je inbox terecht komt. Als je de mail niet ontvangt, controleer dan eerst je spambox. 

Klik hier voor een uitgebreide stap-voor-stap handleiding

Voor alle vragen met betrekking tot het registreren en koppelen van je account, kun je contact met ons opnemen!