N.E.C. Blijft Binnen

Het is van groot belang dat jij, indien je de mogelijkheid hebt, tot minimaal 28 april aanstaande thuisblijft. We begrijpen dat dit niet altijd een gemakkelijke opdracht is. Om jullie als supporter te ondersteunen zal N.E.C. de komende tijd nieuwe, leuke, content delen op deze pagina. Zo hebben we voor onze jongste fans een N.E.C. Doeboek gecreërd, test jij jouw kennis middels een N.E.C. Quiz en kijk jij verschillende N.E.C. documentaires terug. Samen trekken wij immers ten strijde voor Rood, Groen en Zwart!

N.E.C. Doeboek

N.E.C. heeft voor haar jongste fans een N.E.C. Doeboek gepubliceerd. Middels dit Doeboek kunnen kinderen, die vanwege het coronavirus momenteel zoveel mogelijk binnen moeten blijven, zich verblijden met allerlei leuke spelletjes voor jong én oud!

Zo kun je in het N.E.C. Doeboek tekeningen maken, een quiz invullen, een rebus oplossen of met het gezin een spelletje N.E.C.-Mens Erger Je Niet spelen. En dit is nog lang niet alles, dus jij hoeft je de komende tijd zeker niet te vervelen!

Download jouw N.E.C. Doeboek via onderstaande button.

N.E.C. Doeboek

N.E.C. Quiz

Test hier jouw kennis over N.E.C.! Vragen over spelers, trainers, het stadion en nog veel meer. Maak de 20 vragen en test hoeveel jij nu écht weet over N.E.C.

N.E.C. TV

In de afgelopen jaren zijn er heel wat bijzondere items van N.E.C. TV opgenomen. Zo zijn er onder andere door FOX Sports verschillende documentaires gemaakt over shirtsponsor BNN, de bijna-winst op FC Barcelona en het Strijdplan van Peter Hyballa. Hieronder vind je een greep uit de documentaires die door de jaren heen zijn gemaakt.

N.E.C. Documentaire - Dennis bedankt!

N.E.C. Documentaire - Strijdplan

N.E.C. Documentaire - De kleine Berlusconi

N.E.C. Documentaire - De Bijna winst op Barça

N.E.C. Documentaire - Een levenlang N.E.C.