Juniors

15 jaar Juniors – Jubileumfeest

15 jaar Juniors – Jubileumfeest

Zaterdag 21 april vieren de N.E.C. Juniors het vijftienjarig bestaan middels een Jubileumfeest! Op het spetterende feest, met als presentator Jochem van Gelder, worden diverse optredens verzorgd en is de selectie van N.E.C. aanwezig. Tevens wordt er het N.E.C. Juniorlid van het seizoen bekend gemaakt!

 

Om 14.00 uur opent de Vereeniging zijn deuren en zullen de selectiespelers, Bikkel en de Beestenbus van het Ouwehands Dierenpark aanwezig zijn. Tevens is er een leuke stand aanwezig waar je jouw N.E.C.-merchandise kunt aanschaffen! Vanaf 14.45 uur is de zaal geopend, waarna om 15.15 uur de jubileumshow van start gaat. De show zal duren tot 16.30 uur duren. Toegang voor de Juniors is geheel gratis, extra kaarten zijn voor niet-leden bij te bestellen voor €10,-. Let wel, vanwege de omvang van het evenement is het voor leden verplicht een begeleider mee te nemen. Kaarten zijn te bestellen aan de balie in het Goffertstadion of door een mail te sturen naar juniors@nec-nijmegen.nl met daarin je lidnummer, naam en hoeveel kaarten je wilt bestellen.

Mystery Guest

De afgelopen weken was het gissen naar de naam van de mystery guest. Inmiddels mogen wij mededelen dat dit zanger Tim Douwsma is! Hij zal, samen met het Feestteam, de optredens op het Jubileumfeest verzorgen.

Junior van het seizoen

Ben jij de Junior van het seizoen? Vindt jij / je ouders / je opa en oma / vrienden dat jij ‘N.E.C. Junior 2017-2018’ moet worden? Laat ons dit op een zo origineel mogelijk manier t/m 30 maart weten via juniors@nec-nijmegen.nl . De winnaar ontvangt twee seizoenkaarten en zal bekend worden gemaakt tijdens de Jubileumshow op 21 april.

Mede mogelijk gemaakt door:

F-Work

Bakker Bart Broerstraat

Schaap Events
Keuken Kampioen Divisie Vrijdag 21 september 2018 Lavans Stadion
Helmond Sport
20:00
N.E.C.

Stand Keuken Kampioen Divisie
1 SC Cambuur 13
2 Go Ahead 12
3 Sparta R'dam 12
4 NEC 11
5 Jong Ajax 10
6 Almere City 10
7 FC Twente 10
8 TOP Oss 10
9 Roda JC 9
10 FC Den Bosch 7