Algemeen

Aangepaste programma Open Dag N.E.C.

Aangepaste programma Open Dag N.E.C.

In verband met de afgelasting van het duel tegen Fortuna Düsseldorf hebben er enkele wijzigingen plaatsgevonden in het programma van de Open Dag van aanstaande zaterdag. De dag start nu om 13.30 uur met de officiële spelerspresentatie, waarna er ook op de andere locaties rondom het stadion vanaf 14.00 uur activiteiten zijn voor jong en oud. De dag duurt tot 18.30 uur.

Spelerspresentatie

Het stadion opent om 13.00 uur haar deuren voor de officiële spelerspresentatie, welke om 13.30 uur aanvangt. Supporters die de presentatie bij willen wonen kunnen het stadion in via poort 2, de ingang die gelegen is aan het SV-plein. Vanuit hier kan men door het stadion naar de hoofdtribune, vanaf waar de spelerspresentatie bijgewoond kan worden. De presentatie duurt tot 14.00 uur.

Kidsplein

De Eendracht vormt van 14.00 uur tot 17.00 uur het decor van het kidsplein. Op het plein zijn diverse sport- en spelactiviteiten, waaronder een hooghoud challenge met Jeffrey Leiwakabessy, de mogelijkheid om FIFA te spelen, verschillende springkussens en vanaf 14.15 uur zullen ook de spelers en staf van N.E.C. aanwezig zijn om met supporters op de foto te gaan en handtekeningen uit te delen.

SV Plein & Hazenkamptribune

Ook op het SV plein en onder de Hazenkamp tribune kunnen supporters vanaf 14.00 uur tot 18.00 uur terecht. Diverse artiesten en DJ’s, waaronder DJ Eleven, Joop Lens, DJ The Victim, E-turn all vs Inacopia en Tim en Emiel zullen hier voor de muzikale omlijsting zorgdragen.

Voorbereiding Vrijdag 26 juli 2019 Sportpark de Kamp
N.E.C.
19:00
RKC Waalwijk

Stand Keuken Kampioen Divisie