Transfernieuws

Contract Ragnar Oratmangoen opengebroken en verlengd tot 2022

Contract Ragnar Oratmangoen opengebroken en verlengd tot 2022
De ontwikkeling van middenvelder/voorhoedespeler Ragnar Oratmangoen is door N.E.C. beloond met een vernieuwd contract. Oratmangoen, die vorig seizoen een goede tweede seizoenshelft draaide bij FC Oss, ligt nu vast tot de zomer van 2022.

Technisch directeur Remco Oversier: “Vorige winter hebben we bewust samen de keuze gemaakt voor een verhuur aan FC Oss, zodat hij zijn goede ontwikkeling daar door kon zetten. Ragnar heeft in Oss aangetoond dat hij ook in de Jupiler League het niveau goed aan kan en wij geloven er in dat hij ook de komende seizoenen stappen zal blijven maken in zijn ontwikkeling. Daarnaast is Ragnar een kind van de club en past dit nieuwe contract bij de koers die wij varen, waarin we een groter aantal spelers uit onze eigen academie in onze eerste selectie willen hebben. Het is nu aan Ragnar om de ontwikkeling ook bij ons eerste elftal op een positieve wijze door te zetten.”

Oratmangoen kwam in Osse dienst tot 18 wedstrijden, hierin was hij goed voor twee doelpunten en vier assists. Tot op heden kwam het nog niet tot zijn officiële debuut voor N.E.C.
Eredivisie Zondag 28 april 2024 Goffertstadion
N.E.C.
12:15
AZ

Stand Eredivisie
1 PSV 84
2 Feyenoord 72
3 FC Twente 63
4 AZ 55
5 Ajax 49
6 NEC 47
7 FC Utrecht 45
8 Go Ahead 42
9 Sparta R'dam 40
10 Heerenveen 36