Algemeen

Dankbrief voorzitter Raad van Commissarissen Ron van Oijen

Dankbrief voorzitter Raad van Commissarissen Ron van Oijen

Beste N.E.C.'ers,

De afgelopen dagen en weken is eens en te meer gebleken dat onze club kan rekenen op de steun van de selectie, staf, directie, kantoorpersoneel, investeerders, sponsoren, de B&W en medewerkers van de gemeente Nijmegen en zeker niet te vergeten de vele supporters(groeperingen). 

Door het merendeel van de supporters en businessleden werd afgezien van compensatie omtrent het vorige seizoen. Daarnaast werd afgelopen week het collectief akkoord bereikt om salaris in te leveren en af te zien van premies en bonussen door de selectie, staf, directie en het kantoorpersoneel. Op zaterdag 6 juni gaven bijna 1700 supporters een geweldig signaal af door massaal seizoenkaarten te kopen, wat heeft geresulteerd in een record seizoenkaartverkoop op één dag!

Ook sponsoren, investeerders en zakelijke relaties bieden steun door ons in deze (corona)-tijd financieel bij te staan. Daarnaast heeft de gemeente Nijmegen de stadionhuur uitgesteld tot 1 januari 2021 en is het behulpzaam omtrent de plannen voor het nieuwe stadion. Deze gesprekken voeren we allemaal in samenwerking met onze zeer betrokken hoofdsponsor KlokGroep.

Namens de gehele Raad van Commissarissen van N.E.C. dank ik jullie allen zeer hartelijk voor jullie bijdrage in deze bijzondere periode. We zijn er nog niet maar samen staan we sterk en dat blijkt heden ten dage. Niets kan onze volksclub op de knieën krijgen. De zin 'Weer trekken wij ten strijde' uit ons clublied is nu meer dan ooit van toepassing door jullie steun. Laten we vooruitkijken en de dag verwelkomen dat we elkaar weer in het Goffertstadion kunnen ontmoeten om de wedstrijden van N.E.C. te bekijken. Daar is het ons allemaal om te doen.

N.E.C.'ers: BEDANKT!

Ron van Oijen
Voorzitter Raad van Commissarissen N.E.C.

Stand Keuken Kampioen Divisie
3 Volendam 55
4 Jong Ajax 54
5 NAC Breda 50
6 Go Ahead 48
7 Excelsior 47
8 NEC 45
9 Almere City 44
10 Telstar 44
11 Den Bosch 38
12 Jong Utrecht 38