Algemeen

Druijf, Romeny en Van Rooij missen Sparta door interlandverplichtingen

Druijf, Romeny en Van Rooij missen Sparta door interlandverplichtingen

N.E.C. zal zondagmiddag, wanneer het de degens kruist met Sparta Rotterdam, geen beroep kunnen doen op Ferdy Druijf, Ole Romeny en Bart van Rooij. Het trio is geselecteerd voor verschillende jeugdelftallen van Oranje. Trainer Jack de Gier zal door de afwezigheid van de twee aanvallers deze week dus moeten puzzelen in de voorhoede van de Nijmegenaren.

Ferdy Druijf, topscorer van N.E.C., neemt het met Oranje O20 op tegen de leeftijdsgenoten uit Mexico en Tsjechië. De eerste wedstrijd zal gespeeld worden op vrijdag 22 maart op het sportcomplex van Rijnburgse Boys. Maandag 25 maart, daags na de wedstrijd Sparta – N.E.C., neemt de ploeg van Bert Konterman het in het stadion van SK Dynamo op tegen Tsjechië O20. 

Oranje O19 heeft, met Ole Romeny in de gelederen, ook een intensief programma voor de boeg. Maarten Stekelenburg treedt namelijk drie keer aan met zijn ploeg. Woensdag 20 maart staat O19 tegenover Wales O19, op zaterdag 23 maart zijn de leeftijdsgenoten van Slovenië de tegenstander en tot slot staat op dinsdag 26 maart de confrontatie tegen Spanje O19 op het programma. 

Bart van Rooij hoeft zich met Oranje O18 maar op één wedstrijd voor te bereiden. Het team van Mischa Visser neemt het, eveneens op vrijdag 22 maart, op tegen Italië O18. 

Voorbereiding Dinsdag 2 juli 2019 Sportpark de Passelegt
Overasseltse Boys
19:00
N.E.C.

Stand Keuken Kampioen Divisie