Algemeen

François Gesthuizen toegevoegd aan staf als analist

François Gesthuizen toegevoegd aan staf als analist
Trainer-coach van N.E.C./FC Oss O17-1 François Gesthuizen is toegevoegd aan de staf van de eerste selectie als analist. Gesthuizen zal tegenstanders van de ploeg van Adrie Bogers gaan analyseren.

De 44-jarige Gesthuizen brengt de speelwijze en teamorganisatie van tegenpartijen in kaart en koppelt dit wekelijks terug naar de technische staf. Daarnaast brengt hij de kansen en krachten van de opponent in beeld, om zodoende goede input te geven ter voorbereiding op de betreffende tegenstander. Gesthuizen werd eerder al benoemd tot trainer van N.E.C./FC Oss O17-1 van de Voetbalacademie.

Technisch directeur Remco Oversier over de aanstelling: "François kent N.E.C. door en door, als speler en als trainer bij onze jeugdopleiding. Daarnaast heeft hij zijn diploma Coach Betaald Voetbal, is hij hoofdtrainer geweest van FC Oss en Achilles ’29 en is hij inmiddels dus weer werkzaam bij onze jeugdopleiding. Praktijkervaring in het doen en maken van analyses heeft hij ook nog opgedaan bij NAC Breda. Met de invulling van dit specialisme door François geven we onze staf en spelersgroep de kans om nog beter te werken in een trainingsweek en om optimaal voorbereid naar wedstrijden toe te werken.”

Stand Keuken Kampioen Divisie
4 Den Bosch 63
5 Go Ahead 63
6 TOP Oss 62
7 Almere 62
8 RKC 59
9 NEC 58
10 Cambuur 58
11 Jong Ajax 56
12 MVV Maastr. 54
13 Roda JC 53