Zakelijk

InPerson werft nieuwe algemeen directeur N.E.C.

InPerson werft nieuwe algemeen directeur N.E.C.
Voorafgaand aan de derby tegen Vitesse presenteerde N.E.C. haar nieuwe algemeen directeur Bas Albers. Bas was afgelopen zondag dankzij een gezamenlijke actie van In Person en N.E.C. voor één dag de baas in de Goffert. De 14-jarige Bas bleek een uitstekende vervanger te zijn van de officiële algemeen directeur Bart van Ingen.

De agenda van Bas was op de derby-day volledig gevuld. Hij was aanwezig bij presentaties, ontving sponsoren, was aanwezig bij de persconferentie met trainers Hyballa en Fraser en na afloop praatte hij na met supporters en sponsoren. Natuurlijk had Bas ook nog enkele goede adviezen voor Bart van Ingen. Ondanks de fantastische dag heeft Bas ons laten weten voorlopig prioriteit te geven aan zijn studie en N.E.C. als supporter trouw te blijven. Met zijn persoonlijkheid, adviezen en ambities heeft Bas echter veel indruk gemaakt op In Person. Een directeursfunctie bij een internationale voetbalclub ligt dan ook zeker in het verschiet.

De actie van In Person is één van de bijzondere momenten in de samenwerking met N.E.C. Naast de ‘algemeen directeur voor één dag actie’ is In Person tevens naamgever van de ‘Man of the Match’ verkiezing die elke thuiswedstrijd door 5 winnaars wordt uitgereikt.

Verderop in het seizoen wordt tevens de droom van enkele jonge fans werkelijkheid wanneer zij ‘Profvoetballer voor een dag’ zijn.

Foto: Picture Productions, Hans Hebbink
Keuken Kampioen Divisie Vrijdag 18 januari 2019 Goffertstadion
N.E.C.
20:00
Telstar

Stand Keuken Kampioen Divisie
10 Almere City 28
11 FC Volendam 27
12 RKC Waalwijk 26
13 MVV Maastr. 26
14 FC Eindhoven 25
15 NEC 25
16 Telstar 23
17 Helmond Sp. 14
18 Jong Utrecht 14
19 Jong AZ 13