Jong N.E.C. Wedstrijdverslag

Jong N.E.C. speelt gelijk in vriendschappelijk duel

Jong N.E.C. speelt gelijk in vriendschappelijk duel
Jong N.E.C. heeft in een oefenwedstrijd tegen de jeugd van VfL Bochum (onder 19) met 2-2 gelijkgespeeld. Na een 0-1 achterstand zorgden Segun Owobowale en Rick Wouters voor een Nijmeegse voorsprong, maar in de slotfase kwamen de Duitsers toch nog langszij.

Assistent-trainer Patrick Pothuizen hechtte weinig waarde aan het resultaat. “Uiteindelijk is een uitslag niet belangrijk in een oefenwedstrijd, maar het is zonde dat we niet winnen. We waren zowel fysiek als voetballend veel beter dan de jongens van Bochum.” Pothuizen had wel een verklaring voor de late gelijkmaker. “We werden in het laatste kwartier wat slordiger en nonchalanter. Dat had niet moeten gebeuren.”

Volgende week maandag speelt Jong N.E.C. weer een competitiewedstrijd. Dan is Jong PEC Zwolle op de Eendracht de tegenstander. “Dan zullen we die slordigheden eruit moeten hebben en er weer moeten staan”, sprak Pothuizen.

Opstelling Jong N.E.C.: Smits (60. De la Paz); Goppel, Fini (46. Wouters), Propper, Koesni; Den Heijer, Tel, Buitenhuis (60. Oztoprak); Amaarouk, Prieto, Owobowale.

Jong N.E.C.
Eredivisie Zondag 28 april 2024 Goffertstadion
N.E.C.
12:15
AZ

Stand Eredivisie
1 PSV 81
2 Feyenoord 72
3 FC Twente 63
4 AZ 55
5 Ajax 49
6 NEC 47
7 FC Utrecht 45
8 Go Ahead 42
9 Sparta R'dam 40
10 Heerenveen 36