Kaartverkoop

Kaartverkoop N.E.C. - FC Eindhoven gestart

Kaartverkoop N.E.C. - FC Eindhoven gestart

Waar N.E.C. zich momenteel voorbereid op de wedstrijd van vanavond tegen Dio'30, is de kaartverkoop voor de eerste competitiewedstrijd in de verkoop gegaan. Op vrijdag 9 augustus treden de Nijmegenaren in De Goffert aan tegen FC Eindhoven. De aftrap vindt plaats om 20.00 uur.

Voor deze wedstrijd is een speciale openingsactie georganiseerd. De ticketprijs voor de wedstrijd tegen de Eindhovenaren bedraagt €10,-. De prijzen van de kaarten zijn bij de eerste thuiswedstrijd van het
seizoen gelijk verdeeld. Er is dus geen verschil gemaakt in kaartprijs per vak. Er is geen clubcard- of seizoenkaartverplichting voor het duel tegen FC Eindhoven, waardoor er dus onbeperkt kaarten kunnen worden aangeschaft.

Seizoenkaart

Seizoenkaarthouders beschikken over een eigen plek. Voor seizoenkaartverlengers (die op dezelfde plek zijn blijven zitten) geldt dat zij met de eigen pas van afgelopen seizoen het stadion kunnen betreden. Nieuwe seizoenkaarthouders ontvangen de seizoenkaarten binnen enkele weken op de deurmat. Heeft u nog geen seizoenkaart? Klik dan hier om uw seizoenkaart alsnog aan te schaffen of te verlengen.



KNVB Beker Zondag 21 april 2024 Feijenoord Stadion 'De Kuip'
Feyenoord
18:00
N.E.C.

Stand Eredivisie
1 PSV 81
2 Feyenoord 72
3 FC Twente 60
4 AZ 55
5 Ajax 48
6 NEC 47
7 FC Utrecht 45
8 Go Ahead 42
9 Sparta R'dam 40
10 Heerenveen 36