Kaartverkoop

Kom als seizoenkaarthouder naar N.E.C. - TOP Oss en N.E.C. - RKC Waalwijk

Kom als seizoenkaarthouder naar N.E.C. - TOP Oss en N.E.C. - RKC Waalwijk

De kaartverkoop voor de wedstrijden van N.E.C. tegen TOP Oss en RKC Waalwijk is gestart. Het is vanaf nu dan ook mogelijk om als seizoenkaarthouder jouw kaart aan te schaffen. Indien jij de wedstrijden graag komt bijwonen met een seizoenkaarthouder uit hetzelfde huishouden, is het mogelijk om naast elkaar te zitten. Hieronder lees je de kaartverkoopinformatie.

Per seizoenkaart is het mogelijk om één kaart te bemachtigen per wedstrijd, in verband met de persoonsgegevens van elk individu in het Goffertstadion. Voor het bezoeken van deze wedstrijden dient rekening gehouden te worden met de richtlijnen en maatregelen van het kabinet en het RIVM, waarbij onder andere de anderhalve meter gewaarborgd moet blijven. Onderstaand zijn enkele voorwaarden opgesteld:

  • Om de wedstrijden bij te wonen dien je vooraf een kaart te bestellen.
  • Je bekijkt de wedstrijd vanaf een vaste zitplaats.
  • Er mogen maximaal drie personen tegelijkertijd in een toiletgebouw aanwezig zijn.

Beschikbare vakken

Voor de wedstrijd tegen TOP Oss en RKC Waalwijk zijn in eerste instantie enkel de vakken E, F, G, H, Y en PY beschikbaar. De vakken Y en PY (MIVA-terras) zijn enkel bij de balie in het Goffertstadion te verkrijgen, indien je niet in de gelegenheid bent om langs te komen neem dan telefonisch contact op met 024-3590360. Voor de vakken E, F, G en H zijn tickets te bestellen met plekken voor één persoon, tweetallen, drietallen, viertallen en vijftallen. Let op: als je één, of meerdere, lege plaatsen naast elkaar ziet in het ticketsysteem, kies dan de plek(ken) met het juiste aantal plaatsen naast elkaar. De supporters die naast elkaar zitten, zonder stoelen tussenbeide, dienen uit hetzelfde huishouden te komen. Een ticket voor de wedstrijd is aan te schaffen voor slechts €5,-. Seizoenkaarthouders onder de 14 jaar hebben gratis entree. Het kiezen van een specifieke stoel kan je in de online ticketshop enkel via een PC of IPad doen.

BESTEL JOUW KAART HIER

Goffertstadion Rookvrij

Vanaf het seizoen 2020-2021 is het Goffertstadion rookvrij. Deze regels gelden bij het betreden van het stadion na het scannen van jouw wedstrijdticket, dus bij binnenkomst middels een tourniquet of handscanner. Bij De Schup en buiten de poorten is het wel toegestaan om te roken.

Vragen

Voor vragen kun je per mail contact opnemen met ticketing@nec-nijmegen.nl of telefonisch via 024-3590360.

Keuken Kampioen Divisie Vrijdag 23 april 2021 De Toekomst
Jong Ajax
21:00
N.E.C.

Stand Keuken Kampioen Divisie
1 SC Cambuur 82
2 Graafschap 73
3 NAC Breda 67
4 Almere 67
5 Go Ahead 65
6 NEC 60
7 FC Volendam 56
8 Roda JC 54
9 Excelsior 42
10 TOP Oss 42