Voetbalacademie N.E.C.

Kom jij de voetbalacademie ondersteunen als vrijwilliger?

Kom jij de voetbalacademie ondersteunen als vrijwilliger?
De voetbalacademie is continu opzoek naar gemotiveerde en enthousiaste vrijwilligers, die voor de club een onmisbare schakel zijn. N.E.C. is een club waar zelf opgeleide spelers een kans krijgen om in het eerste elftal te spelen. Jasper Cillessen, Ferdi Kadioglu, Ole Romeny, Jay-Roy Grot en Bram Nuytinck zijn hier voorbeelden van.

Wil jij hier ook onderdeel van uit gaan maken? Jij draagt dan bij aan de opleiding van jeugdvoetballers bij N.E.C./FC Oss.

Wat kun je bij ons doen?

Teambegeleiding • Leider:

  De teamleider of teammanager speelt een rol in de organisatie rond het team en heeft een representatieve functie.


 • Leider-Grensrechter:

  De assistent-scheidsrechter zoals het tegenwoordig heet heeft ook zijn rol in de teambegeleiding en assisteert tijdens competitie en/of oefenwedstrijden.
Onderhoud en materiaal • Medewerker onderhoud:

  Het onderhoud van de Eendracht en van de accommodatie is een continue stroom van kleine werkzaamheden. Ben jij handig en bereid de handen uit de mouwen te steken dan kun je hiermee helpen.


 • Coördinatoren:

  Wil je wat meer doen dan uitvoerend werk, dan is een coördinerende rol misschien iets voor jou. Je coördineert werkzaamheden van verschillende vrijwilligers op één van de hierboven genoemde terreinen.
Mocht je iets anders voor de club willen doen, dan horen wij dat uiteraard ook graag.

Ben je enthousiast geraakt van dit bericht? Stuur dan je motivatie met CV naar dominique.scholten@nec-nijmegen.nl, manager algemene zaken N.E.C./FC Oss.
Voorbereiding Dinsdag 2 juli 2019 Sportpark de Passelegt
Overasseltse Boys
19:00
N.E.C.

Stand Keuken Kampioen Divisie