Algemeen

Mijn N.E.C. account nodig om tickets te bestellen!

Mijn N.E.C. account nodig om tickets te bestellen!

Vandaag zetten we een mooie stap in het verhogen van het gebruiksgemak voor onze trouwe supporters. We introduceren het nieuwe mijn N.E.C. clubaccount, waarbij supporters slechts één log-in nodig hebben voor onze website, ticketingsite en eventuele latere N.E.C. platformen, welke in de toekomst gepresenteerd gaan worden.

Wat houdt mijn N.E.C. account precies in?

Kort gezegd: 1 log-in voor alle N.E.C.-applicaties. Daar willen we naartoe. We starten met onze website en ticketingsite. Om jouw N.E.C. account te activeren, dien je éénmalig in te loggen op jouw toestellen. Na deze inlog hoef je niet meer opnieuw in te loggen* en kun je eenvoudig bij je contactgegevens en -voorkeuren op de website én terecht in de ticketshop. We zijn voornemens om in de toekomst meer platformen aan te sluiten op het mijn N.E.C. account, waardoor je ook daarop met dezelfde log-in terecht kunt.

Het enige wat hiervoor éénmalig dient te gebeuren is het aanmaken van een nieuw account. Let wel: dit moet gebeuren vóórdat er weer tickets gekocht kunnen worden voor een wedstrijd van N.E.C., dus we verzoeken supporters om dit direct in orde te maken.

GA HIER DIRECT AAN DE SLAG

Let op: het relatienummer dat je nu gebruikt voor je huidige ticketingaccount dien je ook te gebruiken voor het aanmaken van je nieuwe mijn N.E.C. account. Supporters die een relatienummer hebben ontvangen vandaag een mail, waarin hun relatienummer nogmaals wordt verstrekt en waarin het gehele proces wordt uitgelegd.

Op de mijn N.E.C. account pagina vind je alle informatie en een uitgebreide handleiding voor het koppelen en aanmaken van een nieuw mijn N.E.C. account.

Bezoek de mijn N.E.C. account pagina

*Let op: als je dertig dagen niet inlogt op je account dan wordt je automatisch uitgelogd! 

Eredivisie Zaterdag 30 maart 2024 Goffertstadion
N.E.C.
16:30
PSV

Stand Eredivisie
1 PSV 72
2 Feyenoord 62
3 FC Twente 53
4 AZ 49
5 Ajax 41
6 NEC 39
7 Go Ahead 37
8 FC Utrecht 36
9 Fortuna Sit. 34
10 Sparta R'dam 31