Algemeen

Meld je nu aan voor de wedstrijd N.E.C. - De Graafschap

Meld je nu aan voor de wedstrijd N.E.C. - De Graafschap

Vanaf vandaag is het voor seizoenkaarthouders en ClubCard-houders van N.E.C. mogelijk om je in te schrijven voor de testwedstrijd tegen De Graafschap. In een eerder stadium werden de voorwaarden en bubbelinformatie al gecommuniceerd, zodat je als supporter op de hoogte bent over hetgeen er van jou wordt verwacht tijdens deze wedstrijd. Jij kan je nu aanmelden!

Uiteraard willen we allemaal weer zo snel mogelijk terug naar een normaal wedstrijdbezoek en volle stadions. Door middel van jouw bezoek aan de wedstrijd N.E.C. - De Graafschap kunnen we relevante data verzamelen en dit proces versnellen. Daarnaast waarderen we natuurlijk jouw steun tijdens deze wedstrijd!

Aanmelden

Zodra jij bent aangemeld word je door N.E.C. in één van de door jou opgegeven bubbels geplaatst. Hierna ontvang je een bevestigingsmail (dit kan maximaal één werkdag duren) met een link naar de Close app, waarna je deze kunt downloaden. Het is ook mogelijk om meerdere seizoenkaarthouders en/of ClubCard-houders waarmee jij de wedstrijd wilt bezoeken aan te melden. De kans is in dat geval groter dat je in dezelfde bubbel, dicht bij elkaar, plaats kunt nemen. Hiervoor moet je de naam, het relatienummer, het mobiele nummer en het mailadres van de andere personen doorgeven.

Eredivisie Zondag 28 april 2024 Goffertstadion
N.E.C.
12:15
AZ

Stand Eredivisie
1 PSV 81
2 Feyenoord 72
3 FC Twente 60
4 AZ 55
5 Ajax 48
6 NEC 47
7 FC Utrecht 45
8 Go Ahead 42
9 Sparta R'dam 40
10 Heerenveen 36