Algemeen

Meld je nu gratis aan voor het pokertoernooi van N.E.C. en GGPoker

Meld je nu gratis aan voor het pokertoernooi van N.E.C. en GGPoker

Op donderdag 2 juni organiseert N.E.C. in samenwerking met haar partner GGPoker een pokertoernooi in het Goffertstadion. Op deze avond, die om 18.30 uur wordt afgetrapt, kunnen leuke prijzen worden gewonnen. De inschrijving voor het toernooi is geheel gratis! Deelname is voor 18 jaar en ouder.

GGPoker stelt voor deze geweldige avond een prijzenpot van onder andere GGPoker merchandise en toernooitickets op GGPoker ter beschikking. Daarnaast zijn er ook nog leuke extra -prijzen te winnen van N.E.C. Word je eerste? Dan win je een VIP-arrangement voor twee personen tijdens een thuiswedstrijd van N.E.C.* De nummer twee ontvangt een BNN retroshirt. Indien je derde, vierde of vijfde wordt, win je een N.E.C.-shirt van het nieuwe seizoen.

*Thuiswedstrijd m.u.v. topwedstrijden en in overleg te bepalen

Registreer je hier voor het pokertoernooi 

Wil jij deelnemen aan het pokertoernooi? Meld je dan eenvoudig hier aan. Na je inschrijving ontvang je van ons een mail met informatie over hoe je kunt meedoen. Deelname is gratis, maar je moet wel 18 jaar of ouder zijn.

Aanmeldformulier Pokertoernooi

Bekijk hier de privacyverklaring

Aanmelden

Wil jij (nog) meer over poker te weten komen? GGPoker stelt een handleiding van de GGPoker School beschikbaar, zodat jij alles kunt leren over poker. Bekijk de Poker School. Snap je het spel nog niet helemaal? Maak je dan geen zorgen, want op deze avond zul je ook een workshop krijgen. Hier leer je de basis van het pokeren en kun je vragen stellen.

Hoe ziet de avond eruit?

Aanvang: 18.30 - 19.00 uur
Poker workshop: 19.00 - 20.00 uur
Pokertoernooi: 20.00 - 23.00 uur
Afsluiting: 23.00 - 00.00 uur

De inloop begint om 18.30 uur. Na het welkomstwoord zal GGPoker zich kort voorstellen en worden de regels van het pokertoernooi uitgelegd. Om 19.00 uur start de pokerworkshop. In de workshop leer je de basis van poker, dus iedereen is welkom!

GGPoker

GGPoker is één van ‘s werelds grootste online poker rooms, met spelers van over de hele wereld. Het biedt een scala aan innovatieve spellen en functies allemaal ontworpen om poker leuker te maken dan ooit tevoren. In 2020 organiseerde GGPoker het WSOP Online Main Event, dat in het Guinness Book of World Records staat als Pokertoernooi met de grootste prijzenpot ooit. GGPoker is hoofdsponsor van de WSOP in Las Vegas, en van de WSOP Europe in Rozvadov, Tsjechië. Nederlanders kunnen zich via het GGPoker platform kwalificeren voor deze evenementen. 


“Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

KNVB Beker Zondag 21 april 2024 Feijenoord Stadion 'De Kuip'
Feyenoord
18:00
N.E.C.

Stand Eredivisie
1 PSV 81
2 Feyenoord 72
3 FC Twente 60
4 AZ 55
5 Ajax 48
6 NEC 47
7 FC Utrecht 45
8 Go Ahead 42
9 Sparta R'dam 40
10 Heerenveen 36