Zakelijk

N.E.C gaat samenwerking aan met Vrumona

N.E.C gaat samenwerking aan met Vrumona

N.E.C. kiest voor een verantwoorder frisdrankassortiment van frisdrankfabrikant Vrumona. De firma uit Bunnik zal de komende vijf seizoenen garant staan voor een rijk assortiment aan frisdranken in het Goffertstadion. Vrumona, bekend van o.a. de merken Pepsi Max, Royal Club en Rivella, zet zich in voor een bewustere keuze in frisdranken. Het assortiment frisdranken bestaat uit diverse sterke merken en een ruim aanbod verantwoorde, suikervrije alternatieven. N.E.C. vindt een topsportklimaat belangrijk en zet om die reden in op verantwoorde keuzes. Het assortiment zal ook op De Eendracht en in de Schup worden geschonken.

Wilco van Schaik, algemeen directeur van N.E.C., is blij met het nieuwe partnership: “De nieuwe samenwerking met frisdrankfabrikant Vrumona is er eentje waar we als N.E.C. trots op zijn. In navolging van andere Eredivisieclubs zijn we als N.E.C. nu een contract overeengekomen met een bedrijf dat qua merkwaarden goed bij onze club past. Als trots van de regio zijn we een steeds sterker merk aan het worden, wat ook grotere landelijke merken aantrekt. Dat is een mooie ontwikkeling die we sterk terugzien in dit nieuwe partnership. Samen met Vrumona willen we het gemakkelijk maken voor de supporters en businessleden om naast de standaard dranken ook bewuste keuzes te maken bij een bezoek aan het Goffertstadion.”

Sjors Hendriks, national accountmanager Vrumona, vertelt: “We zijn trots dat we een vijfjarige verbintenis met N.E.C. hebben ondertekend. We zetten ons, samen met de club, in voor het maken van bewustere en verantwoorde keuzes. Met Vrumona vergemakkelijken we dit proces voor supporters en relaties. De getekende verbintenis laat zien dat Vrumona en N.E.C. in elkaar de juiste partners hebben gevonden.”

Daniël Frankenhuis, eigenaar van Yvey, is erg te spreken over de samenwerking met Vrumona: “Als horecapartner van N.E.C. zijn wij verheugd over de binding van Vrumona als nieuwe frisdrankpartner. Hiermee hebben wij in en rondom het stadion een uitstekende mogelijkheid tot onze beschikking om de supporters van een lekkere en gezonde versnapering te voorzien. Bovendien zorgt deze samenwerking voor meer diversiteit in het assortiment dat wij de mensen kunnen aanbieden. Wij zien Vrumona dan ook als aangename toevoeging in ons assortiment en hopen nog vele jaren prettig samen te werken.”

KNVB Beker Zondag 21 april 2024 Feijenoord Stadion 'De Kuip'
Feyenoord
18:00
N.E.C.

Stand Eredivisie
1 PSV 81
2 Feyenoord 72
3 FC Twente 60
4 AZ 55
5 Ajax 48
6 NEC 47
7 FC Utrecht 45
8 Go Ahead 42
9 Sparta R'dam 40
10 Heerenveen 36