Zakelijk

N.E.C. bindt AMC Groep als Official Sponsor

N.E.C. bindt AMC Groep als Official Sponsor

N.E.C. is een contract voor tenminste drie seizoenen overeengekomen met AMC Groep. De facilitaire organisatie is met ingang van 1 september de nieuwe schoonmaakpartner van de Nijmegenaren. Tevens verbinden zij zich als Official Sponsor aan de club. AMC Groep volgt daarmee Nederrijn op als partner.

AMC Groep is een dynamische, facilitaire organisatie. Met meer dan 40 jaar ervaring en met ruim 500 medewerkers voert AMC Groep werkzaamheden uit op het gebied van schoonmaak, gevelreiniging en bedrijfscatering. Het bedrijf vindt haar oorsprong in Wijchen en heeft sociaal ondernemen hoog in het vaandel staan. AMC Groep is onderdeel van ICS Groep.

Wilco van Schaik, algemeen directeur N.E.C.: “We zijn verheugd dat we samen met een regionale partij voor tenminste drie seizoenen onze krachten kunnen bundelen. Dit maakt ons trots op de overeenkomst met AMC. Daarnaast zijn we enorm enthousiast over de maatschappelijke betrokkenheid van onze nieuwe schoonmaakpartner. Samen met ons zakelijke netwerk gaan we AMC helpen om mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt een steuntje in de juiste richting te geven.’’

Directeur Haico Klerks over de samenwerking: “AMC is al jaren op diverse manieren verbonden geweest aan N.E.C. Wij zijn trots om de komende drie seizoenen als schoonmaakpartner meer inhoud aan onze samenwerking te kunnen geven en ondersteuning te bieden aan de groeiambitie van N.E.C. Veel van onze medewerkers zitten al jaren op de tribune en zij dragen graag hun steentje bij om het stadion de komende drie jaar schoon te houden.”

Voorbereiding Dinsdag 2 juli 2019 Sportpark de Passelegt
Overasseltse Boys
19:00
N.E.C.

Stand Keuken Kampioen Divisie