Maatschappelijk

N.E.C. en Belvilla gaan 11 gezinnen de vakantie van hun leven bezorgen

N.E.C. en Belvilla gaan 11 gezinnen de vakantie van hun leven bezorgen

Onbezorgd genieten, met de daarbij behorende luxe, een week lang, in een viersterren villa op Landgoed De Scheleberg in Lunteren. Dat is wat N.E.C. Maatschappelijk en Belvilla elf families gaan aanbieden in de meivakantie van 2019, samen met TopParken. Nadat beide partijen in oktober een bijzondere samenwerking aankondigden, treden zij nu naar buiten met de N.E.C. Topweek.

Vanaf vandaag is het voor inwoners uit het Rijk van Nijmegen mogelijk om een familie aan te dragen die volgens hen de N.E.C. Topweek verdient. Families die om welke reden dan ook lang niet op vakantie zijn geweest, die het vanwege tegenslag echt verdienen om lekker in de watten te worden gelegd of die wellicht nog één keer samen op vakantie kunnen, kunnen aangedragen worden via de website van N.E.C.

Wat houdt de N.E.C. Topweek precies in?

- Een week lang vakantie in een viersterren villa (8 pers) op Landgoed De Scheleberg te Lunteren, het mooiste vakantiepark op De Veluwe van TopParken;
- Transport vanaf De Goffert naar het TopPark en terug;
- Iedere dag van de Topweek een volledig verzorgd ontbijt, geleverd aan de deur van het huisje!
- Een heerlijk diner op het park, op een avond;
- N.E.C. spelers en stafleden brengen een bezoek aan het park tijdens de topweek en verzorgen daar een voetbalclinic voor zowel jong als oud;
- Een bezoek aan Ouwehands Dierenpark;
- En een volledig verzorgd bezoek aan de wedstrijd N.E.C. - FC Twente!

De periode waarin families opgegeven kunnen worden loopt van 8 november tot en met 21 november. Hierna zal een speciale commissie, waarin onder andere Wilco van Schaik, een ervaringsdeskundige uit het maatschappelijk werkveld en aanvoerder Rens van Eijden plaats zullen nemen, zich buigen over alle aanvragen en elf families selecteren die de N.E.C. Topweek aangeboden krijgen.

Ken jij een familie die deze N.E.C. Topweek meer dan verdient? Meld hen dan direct aan!

MELD HIER EEN FAMILIE AAN!

Keuken Kampioen Divisie Vrijdag 23 november 2018 Mandemakers Stadion
RKC Waalwijk
20:00
N.E.C.

Stand Keuken Kampioen Divisie
3 FC Den Bosch 31
4 TOP Oss 27
5 FC Twente 26
6 Almere City 26
7 Jong PSV 22
8 NEC 22
9 SC Cambuur 21
10 Roda JC 21
11 Jong Ajax 19
12 MVV Maastr. 19