Maatschappelijk

N.E.C. en Belvilla slaan handen ineen voor bijzondere samenwerking

N.E.C. en Belvilla slaan handen ineen voor bijzondere samenwerking

'Wilco van Schaik heft met Sanne ten Voorde van Belvilla het glas op een goede samenwerking.'

Afgelopen vrijdag formaliseerden N.E.C. en Belvilla hun voornemen om de handen ineen te slaan voor de inwoners van het Rijk van Nijmegen. De bekendmaking van de inhoud van de unieke samenwerking tussen beide partijen zal volgende week volgen.

Wilco van Schaik, algemeen directeur van N.E.C., licht alvast een tipje van de sluier op: “Het is voor ons geweldig dat een grote nationale partij als Belvilla zich aan ons wil verbinden en ons wil helpen in ons voornemen om ook buiten het veld bijzondere dingen te doen voor Nijmegen en haar omgeving. Met de middelen van Belvilla en onze positie in de regio ligt er een mooi fundament om een bijzondere actie uit te rollen en dat is dan ook precies wat we gaan doen. Volgende week gaan we onthullen wat we gaan doen, maar zoals men inmiddels een beetje van ons gewend is zullen we ook in dit gezamenlijke project weer écht iets moois gaan doen voor de mensen in het Rijk van Nijmegen die dit goed kunnen gebruiken.”

“Belvilla wil mensen graag een onvergetelijke herinnering geven. Toen deze samenwerking met N.E.C. voorbij kwam, hebben we er niet lang over na hoeven te denken. N.E.C. staat midden in de samenleving en heeft een groot maatschappelijk hart. Daar sluiten we graag bij aan”, zegt woordvoerder Jeroen van den Berk van vakantiehuizenspecialist Belvilla.

Foto: Hans Hebbink

KNVB Beker Zondag 21 april 2024 Feijenoord Stadion 'De Kuip'
Feyenoord
18:00
N.E.C.

Stand Eredivisie
1 PSV 81
2 Feyenoord 72
3 FC Twente 60
4 AZ 55
5 Ajax 48
6 NEC 47
7 FC Utrecht 45
8 Go Ahead 42
9 Sparta R'dam 40
10 Heerenveen 36