Zakelijk

N.E.C. en Hoogenboom Mode gaan twee jaar langer door

N.E.C. en Hoogenboom Mode gaan twee jaar langer door

N.E.C. en Hoogenboom hebben de samenwerking met twee jaar verlengd. Hoogenboom zal de medewerkers en staf van N.E.C. ook de komende jaren weer in een nieuw jasje steken. De stijlvolle modezaak is al sinds 2000 partner van N.E.C. en verzorgt al zeven seizoenen de outfit van de Nijmeegse voetbalorganisatie.

Dennis Ederzeel, directeur Hoogenboom Mode: "De afgelopen jaren waren niet gemakkelijk voor N.E.C. Daarom verlengen we juist nu ons sponsorcontract. Als één van de grotere winkels in de binnenstad van Nijmegen willen we op deze manier een kleine bijdrage leveren aan de ambitie van N.E.C. om terug te keren op het hoogste niveau. We hebben een goed gevoel bij het nieuwe seizoen en bij de samenwerking met N.E.C. Natuurlijk proberen we ook via N.E.C. onze naamsbekendheid in de regio te vergroten."

"We zijn enorm trots dat wij, juist op dit moment, de samenwerking met Hoogenboom Mode voor twee seizoenen hebben verlengd. Hoogenboom Mode is een toonaangevende winkel in de binnenstad van Nijmegen en zij leveren een positieve bijdrage aan de uitstraling van onze club. Als partners blijven we werken aan de realisatie van onze wederzijdse doelstellingen", aldus Wilco van Schaik, algemeen directeur N.E.C.

Over Hoogenboom Mode

Hoogenboom hecht veel waarde aan gastvrijheid en vakmanschap. Voor een deskundig en eerlijk advies kunt u gerust zelf een kijkje bij Hoogenboom Men in de Molenstraat of Hoogenboom Women in de Ziekerstraat nemen. Beide winkels zijn gelegen in het centrum van Nijmegen. Natuurlijk kunt u ook op de webshop van Hoogenboom Mode terecht, www.hoogenboommode.nl.

Eredivisie Zaterdag 30 maart 2024 Goffertstadion
N.E.C.
16:30
PSV

Stand Eredivisie
1 PSV 72
2 Feyenoord 62
3 FC Twente 53
4 AZ 49
5 Ajax 41
6 NEC 39
7 Go Ahead 37
8 FC Utrecht 36
9 Fortuna Sit. 34
10 Sparta R'dam 31