N.E.C. FUN Academy Voetbaldagen tijdens meivakantie 2023

N.E.C. FUN Academy Voetbaldagen tijdens meivakantie 2023

In de meivakantie staan de N.E.C. Voetbaldagen weer op het programma, georganiseerd door trainers van de FUN Academy. De N.E.C. Voetbaldagen zijn gepland op 1, 2 en 3 mei. Je kunt je aanmelden voor één of meerdere dagen.

Update: het maximaal aantal deelnemers is bereikt! Inschrijven niet meer mogelijk.

Ervaren trainers van de FUNAcademy gaan aan de slag om van jou een nóg betere voetballer te maken. De N.E.C. voetbaldagen zijn voor jongens en meisjes van elk niveau. Ben je tussen de 6 - 12 jaar? Dan ben je van harte welkom op de voetbaldagen.

Er zijn tijdens de N.E.C. Voetbaldagen tevens scouts van N.E.C. aanwezig!

Er zijn per dag 70 plaatsen beschikbaar, dus wees er op tijd bij! Iedere deelnemer krijgt een N.E.C.-kledingpakket, bestaande uit; shirtje, broekje en sokken. Daarnaast zorgen wij tijdens de dagen voor een heerlijke lunch en tussendoor voldoende gezonde snacks en drinken.

Wat zit in het programma?

- De N.E.C. Voetbaldagen vinden plaats op De Eendracht, het sportcomplex naast het Goffertstadion;
- Tijd van 9.00 - 16.00 uur;
- Mogelijkheid tot het tonen van je talent aan de trainers en talentherkenners;
- Trainingen door ervaren trainers;
- Geheel verzorgde lunch en tussendoortjes;
- Rondleiding door het Goffertstadion (degene die dit al heeft gehad krijgt een andere activiteit);
- Training bekijken selectie;
- Leuke voetbalspelletjes;
- Ruimte voor wat afleiding tijdens het voetballen met Axitraxi;
- Nog veel meer...

De kosten voor de voetbaldagen

De N.E.C. Voetbaldagen vinden plaats op maandag, dinsdag en woensdag. Het is mogelijk om je voor één, twee of drie dagen in te schrijven. De kosten voor de voetbaldagen vind je in het schema hieronder.

Partnerverenigingen van N.E.C. zijn: Berghem Sport, Beuningse Boys, Blauw Geel, Blauw Wit, DVOL, EGS, Nijmegen, Oranje Blauw, Woezik, WVW, Overasseltse boys, OSC Oosterhout, HVCH, Trekvogels, DIO, SC Bemmel, Olympia’18, BVC, Union, Brakkenstein, Ewijk, FC Lienden, Leones, SV Heumen, Constantia, Treffers, SV Orion, Voetbaloa, SIOL, Jonge kracht, TEC Tiel, SKV Wageningen, Vianen Vooruit, SV Milsbeek, JVC Cuijk, Vitesse '08, Top Oss.

Indien jij lid bent van één van bovenstaande clubs, sponsor jij ook jouw club. Bij een aanmelding voor één trainingsdag ontvangt jouw amateurvereniging €5,-, bij twee trainingsdagen € 10,- en bij drie trainingsdagen €15,-.

Aanmelden

Aanmelden voor deze editie van de voetbaldagen is niet meer mogelijk. Het maximaal aantal inschrijvingen is inmiddels bereikt!

Stand Eredivisie
7 Utrecht 54
8 Heer'veen 46
9 RKC Waalwijk 41
10 Vitesse 40
11 Go Ahead 40
12 NEC 39
13 Fortuna Sit. 36
14 FC Volendam 36
15 Excelsior 32
16 FC Emmen 28